Neler Yeni

💥💥BENZİN 41 TL OLUYOR GEÇMİŞ OLSUN 💥💥

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,357
İsim
Kadir
Bu artışlar cidden normal değil. Geçen sefer depremi bahane ettiler şimdi neyi bahane edicekler?
deprem vs vs vs her zaman farklı sebepler öne sürülür ama ana sebep belli
birilerine kaynak aktarılıyor halkta ceremesini çekiyor, ayrıca kasa boş üstüne seçim için EYT sözü verildi ve uygulamaya alındı kur korumalının hazineye yükü vs vs vs kimden çıkarılacak tabii ki halktan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
deprem vs vs vs her zaman farklı sebepler öne sürülür ama ana sebep belli
birilerine kaynak aktarılıyor halkta ceremesini çekiyor, ayrıca kasa boş üstüne seçim için EYT sözü verildi ve uygulamaya alındı kur korumalının hazineye yükü vs vs vs kimden çıkarılacak tabii ki halktan
Şuan ki en saçma karar kesinlikle EYT oldu adam 35/40 yaşında emekli ya böyle bir saçmalık olabilir mi hangi ülkede böyle bir şey var beyinsiz yönetim olursa böyle olur

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Helixo

80+ Bronze
Benzine zam gelirse herşeye gelir aklınıza ne geliyorsa eee verilen zamların çıkması lazım bir şekilde kim çıkaracak bunu gariban halk tabi yine söylüyorum bişey alacaksanız şuan alın şimdi alın çok geç oluyor zaten pahalı olan fiyatlar çok çok daha artacak bunlar daha iyi günler ölmeden mezara girmek böyle bir şey olsa gerek

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Şuan ki en saçma karar kesinlikle EYT oldu adam 35/40 yaşında emekli ya böyle bir saçmalık olabilir mi hangi ülkede böyle bir şey var beyinsiz yönetim olursa böyle olur
EYT için iki tarafa da hak veriyorum. Erken emekli olmak saçmalık ama şöyle de bir durum var: Siz çalışmaya başlıyorsunuz, size diyorlar ki 45-50 yaşında emeklisin; sonra diyorlar ki sistem değişti, 60-65'te emeklisin.

Erdoğan daha önce EYT için "seçim kaybetsek de yokum" diyordu.. 😁

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
EYT için iki tarafa da hak veriyorum. Erken emekli olmak saçmalık ama şöyle de bir durum var: Siz çalışmaya başlıyorsunuz, size diyorlar ki 45-50 yaşında emeklisin; sonra diyorlar ki sistem değişti, 60-65'te emeklisin.

Erdoğan daha önce EYT için "seçim kaybetsek de yokum" diyordu.. 😁
Valla EYT bana saçmalık geliyor erkek 55 kadın 50 yaş olacak ötesi yok yani

SadeceSeyf

80+ Gold
Benzine zam gelirse herşeye gelir aklınıza ne geliyorsa eee verilen zamların çıkması lazım bir şekilde kim çıkaracak bunu gariban halk tabi yine söylüyorum bişey alacaksanız şuan alın şimdi alın çok geç oluyor zaten pahalı olan fiyatlar çok çok daha artacak bunlar daha iyi günler ölmeden mezara girmek böyle bir şey olsa gerek
Sizin sayenizde 50 TL olur sayın kütükçü. Buraya zam geliyor yazmanızda ironi sanırım

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,682
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Valla EYT bana saçmalık geliyor erkek 55 kadın 50 yaş olacak ötesi yok yani
Hocam başka türlü nasıl seçimi alacaklardı ki benim pederde bu sayede emekli oldu da gene ampule vermedi ayrıca gene çalışmaya devam ediyor eyt sayesinde annem işi bırakabildi ( kardeşlerimde çok hasta oluyordu annem çalıştığından) zaten bizde petrol bulsalar gene zam gelir şaşıramıyorum artık

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam başka türlü nasıl seçimi alacaklardı ki benim pederde bu sayede emekli oldu da gene ampule vermedi ayrıca gene çalışmaya devam ediyor eyt sayesinde annem işi bırakabildi ( kardeşlerimde çok hasta oluyordu annem çalıştığından) zaten bizde petrol bulsalar gene zam gelir şaşıramıyorum artık
Herşeyi MEMURA veriyor memur oy vermiyor farkında değil emekli oy veriyordu artık o da vermeyecek zaten son secimiydi bitti artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin sayenizde 50 TL olur sayın kütükçü. Buraya zam geliyor yazmanızda ironi sanırım
Benimle ne ilgisi var söylediklerini düşün tart bence cancağızım 😉

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,641
Üyeler
166,582
Son üye
^Zekeriya^
Top Bottom