Neler Yeni

💥💥BENZİN 41 TL OLUYOR GEÇMİŞ OLSUN 💥💥

SadeceSeyf

80+ Gold
Herşeyi MEMURA veriyor memur oy vermiyor farkında değil emekli oy veriyordu artık o da vermeyecek zaten son secimiydi bitti artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimle ne ilgisi var söylediklerini düşün tart bence cancağızım 😉
Valla çok güzel ölçüp tartıyorum merak etme. Neler yazdığınıda hatırlıyorumda herkesin kendi tercihi beni alakadar etmez artık. Sadece bu duruma gelmemizde katkısı olanların üzülmemesi gerektiğini söylüyorum. Sevinmelisiniz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla çok güzel ölçüp tartıyorum merak etme. Neler yazdığınıda hatırlıyorumda herkesin kendi tercihi beni alakadar etmez artık. Sadece bu duruma gelmemizde katkısı olanların üzülmemesi gerektiğini söylüyorum. Sevinmelisiniz
Benim üzülecek bir şeyim yok oy verenler düşünsün

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Haberler o kadar baydı ki fiyatlar artmadan bir şeyleri almak zerre umrumda değil. Galiba yaşama sevincimiz kalmadı

Coolpanda

80+ Silver
Başlık doğru an itibariyle bize geçmiş oldu fiyatlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Oy verenler düşünsün ama bizede vuruyor herkese vuruyor geçen deri aldık 100 bin TL ya her gün zam geliyor her Allah'ın günü müşteriye de zam yapamıyoruz her gün ne oluyor kâr düşüyor git gide zaten giderler ortada yakında birçok küçük esnaf kapanır karışımda ki kırtasiye fazla dayanamadı adam yıllardır burada baş edemiyor artık dedi ve kapatıyor yazık valla emeklere bu hâle getiren yöneticilerin yatacak yeri yok

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Cihangir

80+ Gold
some laik problem

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Yakın bir zamanda araba falan alma durumları olacaktı ancak bu haberler sayesinde vazgeçiyor gibiyim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Ysuflix

80+ Gold
iyi ki bi ehliyet aldık

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Arabam yok diye sevinirken toplu taşımalara bindiğim aklıma gelmiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,517
Üyeler
161,716
Son üye
elreqnbey