Benzincide pompacıda çalışmak

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
470
Opete yarın başlıyorum evrakları doldurdum. İmzalar atıldı. 16.00- 12.00 vardiyam.

8-4
4-12
12-8

Bu saydığım vardiyalar var ama sabahla akşamda 3 gecede 1 kişi var o deneyimli bayadır çalışıyor diye orda.

Maaşları vesaire konuştuk ama ne yapmam gerekiyor, sigorta yarın başlar dediler mesela onu e-devletten nası kontrol ederim? Mantığı kavradım ama püf noktalar nasıldır? Bahşiş gelir mi gelirse çaktırmadan yan cebe atsam sorun olur mu? Nakit ve fişleri taşımak için taktikleri var mı çalışanların yazarsanız sevinirim. Hem hazırlıklı giderim hem de muhabbet olur.

ha bide bu vardiya her gün kafasına göre mi yoksa haftadan haftaya mı değişiyor. Adama sormayı unuttum sizlere sorayım dedim. Yazan hiç olmazsa yarın öğrencem zaten.

Opete yarın başlıyorum evrakları doldurdum. İmzalar atıldı. 16.00- 12.00 vardiyam.

8-4
4-12
12-8

Bu saydığım vardiyalar var ama sabahla akşamda 3 gecede 1 kişi var o deneyimli bayadır çalışıyor diye orda.

Maaşları vesaire konuştuk ama ne yapmam gerekiyor, sigorta yarın başlar dediler mesela onu e-devletten nası kontrol ederim? Mantığı kavradım ama püf noktalar nasıldır? Bahşiş gelir mi gelirse çaktırmadan yan cebe atsam sorun olur mu? Nakit ve fişleri taşımak için taktikleri var mı çalışanların yazarsanız sevinirim. Hem hazırlıklı giderim hem de muhabbet olur.
Zamanda geriye götüren bir petrol istasyonu vay be.

Ben şahsen bahşiş geleceğini pek sanmıyorum. Gelirse atman sorun teşkil etmez bence. Olabildiğince arabaya vs. Az temasta bulun. Tüp vs. İçin arabanın altına eğilmek evet zor ama sahipleri pek sevmez destek alınmasını vs. Motorlar için pompayı çıkarırken damlatmasın diye döndür kıvır ucunu. Onun dışında öyle çok bir şey yok sanırım. Belki cam falan silersin ekstra. Birde ayıptır sorması ücrete ne kadar dediler merakımdan soruyorum. İsterseniz özelden yazabilirsiniz ya da saklayadabilirsiniz. Bu yaz bende bir işe girmeyi düşünüyorum harçlık olsun diye 2 aylığına bilgim olur en azından.

Maaşın yatınca maaştan bir iki gün ya da hafta sonra sigortayı yatırıyorlar sen o zaman görebilirsin

Doldurma yaparken dikkatli ol dizel yerine benzin yada tam tersi koyma. Gerisi teferrüat. Hayırlı çalışmalar kolay gelsin.

Umarım bahşiş veren olurda ben hiç görmedim benzincileride bahşiş veren veya alanı.

Doldurma yaparken dikkatli ol dizel yerine benzin yada tam tersi koyma. Gerisi teferrüat. Hayırlı çalışmalar kolay gelsin.

Umarım bahşiş veren olurda ben hiç görmedim benzincileride bahşiş veren veya alanı.
Onların ucu farklı girmiyor diye biliyorum. Ama Tabbi ki dikkatli olsun yinede.

8-4
4-12
12-8

başvuruyu nerden yaptınız acaba sigorta yapılınca sana sigortadan mesaj gelir zaten

Zamanda geriye götüren bir petrol istasyonu vay be.

Ben şahsen bahşiş geleceğini pek sanmıyorum. Gelirse atman sorun teşkil etmez bence. Olabildiğince arabaya vs. Az temasta bulun. Tüp vs. İçin arabanın altına eğilmek evet zor ama sahipleri pek sevmez destek alınmasını vs. Motorlar için pompayı çıkarırken damlatmasın diye döndür kıvır ucunu. Onun dışında öyle çok bir şey yok sanırım. Belki cam falan silersin ekstra. Birde ayıptır sorması ücrete ne kadar dediler merakımdan soruyorum. İsterseniz özelden yazabilirsiniz ya da saklayadabilirsiniz. Bu yaz bende bir işe girmeyi düşünüyorum harçlık olsun diye 2 aylığına bilgim olur en azından.
22 alcam 5 yemek 1 de yol parası. Her şey maaşta veriliyor. Nakitten harcarsanız açık olduğunda maaştan kesiliyor. Eve 10 dk diye yol parasıda yemekte vermicem. Sandiviç falan götürürüm. Olmadı yanında hemen koperatif var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onların ucu farklı girmiyor diye biliyorum. Ama Tabbi ki dikkatli olsun yinede.
Motorinle Benzin aynı yerde aynı uc

Gazların yeri farklı yerde arkada oluyo istasyonu mu neyse artık. Dediğiniz gibi ucuda farklı.

Pompacılık deyince aklım bi an başka bi şeye gitmedi değil moral bozmak hiç istememde insanlar arabalarına zor benzin yüklüyor üstüne sana bahşişte zor baya onun dışında nakit ve fişleri taşımanın ne taktiği olcak neyse boş şans hocam

8-4
4-12
12-8

4 saat mi çalışacaksınız yanlış anlamadım

Pompacıya bahşiş vereni görmedim. Ben kart ile içeride ödüyorum. Fazla Benzin kokusunda kalmamaya bak. İyi değil.

başvuruyu nerden yaptınız acaba sigorta yapılınca sana sigortadan mesaj gelir zaten
Arkadaş alım var dedi gel müdürle konuş. Konuştum form doldurdum aldılar. Her yazda kasiyer arıyorlar. Ben kasiyer diye gittim pompacı lazım dedi. Kasiyerler 30k alıyormuş. Açık çıkarsa maaştan kesiliyormuş. Dümenden peçeete bbiterse peçete doldurcaksın tuvalete, tuvaleti bi temizlicen vs. Ama kasa daha basit oturuyon müşteri gelmedi mi sigara iç telefona bak vs

4 saat mi çalışacaksınız yanlış anlamadım
Hepsi 8 saat 2 kez kontrol ettim kral nası 4 saat askldmyaghjsdas

22 alcam 5 yemek 1 de yol parası. Her şey maaşta veriliyor. Nakitten harcarsanız açık olduğunda maaştan kesiliyor. Eve 10 dk diye yol parasıda yemekte vermicem. Sandiviç falan götürürüm. Olmadı yanında hemen koperatif var.

Motorinle Benzin aynı yerde aynı uc

Gazların yeri farklı yerde arkada oluyo istasyonu mu neyse artık. Dediğiniz gibi ucuda farklı.
Fena değil hocam aslında.

Depo kapağına girmiyor diye biliyorum da siz yinede denemeyin. 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,571
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri