Neler Yeni

Berat Albayrak Ortak Konu

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Geçen "AKP ve HDP hâriç hepsine oy verilebilir." demiştin. Demek ki, diğerlerinden herhangi bir vekil hatâ yaptığında tüm partiye mâl etmiyorsun. Ak Parti'de neden bunu yapıyorsun?

Selçuk Bayraktar Ak Partili. Mustafa Varank Ak Partili. Ve her ikisi de işlerinde çok başarılılar. Hatâlı olanı tüm partiye mâl ediyorsan, bunların başarısını nereye koyacaksın? Bu ikisinin başarısına köstek olup, engel olmaya çalışan muhalif vekilleri nereye koyacaksın?

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Geçen "AKP ve HDP hâriç hepsine oy verilebilir." demiştin. Demek ki, diğerlerinden herhangi bir vekil hatâ yaptığında tüm partiye mâl etmiyorsun. Ak Parti'de neden bunu yapıyorsun?

Selçuk Bayraktar Ak Partili. Mustafa Varank Ak Partili. Ve her ikisi de işlerinde çok başarılılar. Hatâlı olanı tüm partiye mâl ediyorsan, bunların başarısını nereye koyacaksın? Bu ikisinin başarısına köstek olup, engel olmaya çalışan muhalif vekilleri nereye koyacaksın?
olayı yanlış anladın akp hdp hariç oy verilebilir dediğim şey zaten akp nin güvendiği şey bu bizden başka da biri yok onu ona göstereceksin ver chp ye abi kılıçdaroğlundan sebep vermiyoruz sende bir adama bağlı yargılarken bizi sorgulama

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
olayı yanlış anladın akp hdp hariç oy verilebilir dediğim şey zaten akp nin güvendiği şey bu bizden başka da biri yok onu ona göstereceksin ver chp ye abi kılıçdaroğlundan sebep vermiyoruz sende bir adama bağlı yargılarken bizi sorgulama
Noktalama işareti kullanmadığın için yazdığın cümleyi tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla yazayım.

Ben CHP'ye Kılıçdaroğlu'ndan dolayı oy vermiyor değilim. Zaten onun aday olacağını da sanmıyorum. Kazanamayacağını bildiği içi, koltuğu garantilemek istiyor. Belediye kazanınca terör ve Ermeni sevici Kanas Canan'a bu kadar yetki veren CHP; iktidarı kazanınca neler yapmaz. İlk iş sözde Ermeni Soykırımını kabul etmek olacaktır. Her yıl anmasını yapıyorlar zaten. Bu yüzden oy vermiyorum. CHP içindeki terör sevicileri temizlemedikçe, benden oy çıkmaz. Bu inkâr edilemeyecek kadar ortada ama nasıl görmüyorsunuz; anlam veremiyorum.

İyi Parti mesela... Herkesin sevip, hocam diye hitâp ettiği Ümit Özdağ'ı alaşağı ettiler. Partisinin içindeki yanlışı dile getirdiği için yaptılar bunu. FETÖ'cü muhabbeti ispatlanamadı dersin ama HDP ile ittifak yapıldığı ayan beyan ortada. "Hatâ ettik, affola." demek bu kadar mı zor? Daha muhalefetken bu denli eleştiriyi kabul edemeyen parti, iktidara gelince neler yapmaz. Sizin şikayetçi olduğunuz şey bu değil mi zaten?

Muhalif partiler içerisinde de temiz insanlar vardır. İşini hakkıyla yapacaklar vardır. Ben onları kötülemiyorum. Keşke Ak Parti'de hizmet etseler, Ak Parti'nin içindeki parazitlerden kurtulsak diye düşünürüm. İnternetçi Abi olarak tanınan Taylan Yıldız Ak Parti içerisinde olsun isterim şahsen. Şu an için bir yanlışı yok gibi ve işinde de hayli uzman.

Ama sen ve birkaç kişi; sırf Ak Partili olduğumu söylediğim için linç etmeye kalktınız. Görüşlerimi ve fikirlerimi duymadan yargıda bulundunuz. Sonra da yobaz biz oluyoruz...

Top Bottom