Neler Yeni

Berat Albayrak Ortak Konu

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
1604866241577.png
:D

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
İktidarı görmeden adamların ne mal olduğunu gorebiliyorum.

Vaat mi :D

Vaatin kralını vereyim yapmadiktan sonraa..

Örnek: Ekmek Imamoğlu
kardeş kızmıyorum ama büyük chp düşmanısın bende sevmiyorum bu arada

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Yine kaybedecek inşallah.
2023 seçimlerinde görüşürüz :sneaky:
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkes boş oy atsın karışşın sen desteklemiyorsun kimseyi komi git ver chp ye dmişşin chp düşmanı olduğun açık iktidarını görmediğin yaşamadığın partinin başa gelmesine önyargı ile yaklaşıyorsun yazık cidden kim daha iyi vaatler veriyorsa ona vereceğiz kimse yok diye akp verecek kadar düştüysek vay halimize
İktidarını görmeye gerek yok. Partiyi nasıl yönettiklerini görüyoruz. Tek adamlığın, diktatörlüğün alasını yapıyorlar.

kaybetmez vu ülkede her zaman yüzde 51 düşünmeyen insan bulunur
Aynen, kaybetmez. Çünkü ülkede %51 düşünen insan var ve sayısı gittikçe artacak.

Süleyman soylu içişleri bakanliğini hak eden ismlerden biriydi büyük ihtimalle kabul edilecek ama reis kabul etmeden inanmam.
Süleyman Soylu konusunda haklısın. Koltuğun hakkını veriyor. Bende inanmak istemiyorum, Erdoğan açıklama yapsın; her şey netleşir.

İsteyenler de akıllarını kullanamayanlar xd
Daha isteyeni göremedim.

akp hdp hariç ver işte
Cidden mi? Vay anasını 😁

HDP, İyi Parti ve CHP ile işbirliği yaptığını söylüyor. İyi Partili İstanbul milletvekili Ümit Özdağ, HDP ile işbirliği yaptıklarını söylüyor. Bir şehri HDP'nin kazanacağını bildikleri hâlde geri adım atmadıklarını itiraf ediyorlar. Ama AKP ile HDP oluyor. Olaya gel.

Son düzenleme:

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.

İktidarını görmeye gerek yok. Partiyi nasıl yönettiklerini görüyoruz. Tek adamlığın, diktatörlüğün alasını yapıyorlar.

Aynen, kaybetmez. Çünkü ülkede %51 düşünen insan var ve sayısı gittikçe artacak.

Süleyman Soylu konusunda haklısın. Koltuğun hakkını veriyor. Bende inanmak istemiyorum, Erdoğan açıklama yapsın; her şey netleşir.

Daha isteyeni göremedim.

Cidden mi? Vay anasını 😁

HDP, İyi Parti ve CHP ile işbirliği yaptığını söylüyor. İyi Partili İstanbul milletvekili Ümit Özdağ, HDP ile işbirliği yaptıklarını söylüyor. Bir şehri HDP'nin kazanacağını bildikleri hâlde geri adım atmadıklarını itiraf ediyorlar. Ama AKP ile HDP oluyor. Olaya gel.
seninle tartışmayı tek adamlık dikdatörlük dedikten sonra bıraktım akp li biri tabi bunu dicek

Daha isteyeni göremedim.

Cidden mi? Vay anasını 😁

kardeşim ağır olucak ama ülke senin gibiler yüzünden bu halde demekki düşünen insanlar akp ye oy veriyor yazık kafana cidden yazık gittikçe artacakmı üzülüyorum senin için nasıl bu kadar kör olursun süleyman soylu ya koltuğunu hakkını veriyor diyorsun
şöyle düşünce yapısına sahip bir adam ülkede görev yapıyor sen demiştinki chp gelse müslüman olmayan biri başa gelse kadınların başlarını açar yoksa sendemi tüm kadınların kapalı olmasını arzulayan ama şort giyen birini görünce gözünü alamayanlardansın yaşadığınız dini müslümanlık sanıp kadınlara hevesliler diyecek kadar mı ya da diyenleri destekleyecek kadar mı alçaldınız sizin gibi gençlere kaldıysa bu ülke vay halimize tüm hayatınızı din ile yaşaadığını sanıp dinin tüm kurallarını çiğneyen kesim Nedensen müslüman ülkeyiz ama faiz yapan dindar mı demessin kızları taciz eden imam mı demessin her türlü kadını taciz edip domuz eti ve içkiyi kötüleyen mi demessin insana yapan kötülüklerden çok içkiyi kötüleyen diyanet var ülkemizde ne müslüman ülkesi UYAN ARTIK UYAN gerçi akp li birine uyan demek 2023 rüyasını gerçek sanan birini kör olduğu halde gördüğünü söyleyen birini neye ikna etmeye çalışıyorum zihniyetiniz batsın

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Tera

Jaja50

80+ Silver
İstifa etmesiyle alakası yok ama ettikten sonra 8.52 olan dolar 8.36 oldu,10.12 olan euro 9.95 oldu harbi bi gariplik var :d

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4

Daha isteyeni göremedim.

Cidden mi? Vay anasını 😁

Allah kurtarsın.
Çünkü başkası bu cahillikle baş edemez.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Tera

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
seninle tartışmayı tek adamlık dikdatörlük dedikten sonra bıraktım akp li biri tabi bunu dicek
Kılıçdaroğlu tek adam değil mi? Diktatör değil mi? Onca seçimi kaybetmesine rağmen koltukta oturuyor ve koltuğu kaybetmemek uğruna aday da olmuyor. Erdoğan ise, her seferinde kendisi aday oluyor ve kazanıyor. Hangisi tek adam?

kardeşim ağır olucak ama ülke senin gibiler yüzünden bu halde demekki düşünen insanlar akp ye oy veriyor yazık kafana cidden yazık gittikçe artacakmı üzülüyorum senin için nasıl bu kadar kör olursun süleyman soylu ya koltuğunu hakkını veriyor diyorsun
şöyle düşünce yapısına sahip bir adam ülkede görev yapıyor sen demiştinki chp gelse müslüman olmayan biri başa gelse kadınların başlarını açar yoksa sendemi tüm kadınların kapalı olmasını arzulayan ama şort giyen birini görünce gözünü alamayanlardansın yaşadığınız dini müslümanlık sanıp kadınlara hevesliler diyecek kadar mı ya da diyenleri destekleyecek kadar mı alçaldınız sizin gibi gençlere kaldıysa bu ülke vay halimize tüm hayatınızı din ile yaşaadığını sanıp dinin tüm kurallarını çiğneyen kesim Nedensen müslüman ülkeyiz ama faiz yapan dindar mı demessin kızları taciz eden imam mı demessin her türlü kadını taciz edip domuz eti ve içkiyi kötüleyen mi demessin insana yapan kötülüklerden çok içkiyi kötüleyen diyanet var ülkemizde ne müslüman ülkesi UYAN ARTIK UYAN gerçi akp li birine uyan demek 2023 rüyasını gerçek sanan birini kör olduğu halde gördüğünü söyleyen birini neye ikna etmeye çalışıyorum zihniyetiniz batsın
Ben herkesin özgürce inancını veya inançsızlığını yaşamasını savunuyorum. Niye tüm kadınlar başörtülü dolaşmak zorunda kalsın? Böyle dersek, başörtüyü yasaklayanlardan ne farkımız kalır? Sen benim nasıl giyineceğime karışma, ben senin; özgürce yaşayalım. Bu söylediğim Ak Parti öncesinde var mıydı? Başörtülü olanlar hep engelleniyordu. Başörtüsünden tutulup sürüklenerek kürsüden indirilen öğrenciyi unutmadık. Elinde güç varken bunları yapan zihniyetin, tekrar gücü ele geçirdiğinde bunları yapmayacağını söylüyorsun... Kapalı alanlarda sigara ve alkol tüketimini yasaklayan kanun çıktığında, CHP'li vekillerin nasıl karşı çıktığını unutmadık. Bunların hepsi Erdoğan sayesinde gerçekleşti. KADEM'e bak, icraatlerine bak. Kurucusunun kim olduğuna da ayrıca bak.

Bana linkini attığın haberi okuduğuna emin misin? Şu ifade, her şeyi açıklıyor:
Yasak olduğunu söylememize rağmen ve başka bir yer göstermemize rağmen dün İstanbul'da Taksim Tünel'de HDP'den PKK sempatizanlarına kadar birtakım bileşenler kendilerini oraya getirdiler. Biz de 'Buyurun açıklamanızı yapın' dedik; ancak illa polise hücum edecekler, 'Biz buradan yürüyeceğiz' diyecekler, kamuoyuna da 'Kadına şiddet gününde kadına şiddet gösterdiler' diyecekler.

Sen sırf Ak Partili olduğumu söylediğim için yorumlarıma önyargıyla yaklaşıyorsun. Bazı mesajlarımı "uzun yazmışsın" bahanesiyle okumuyorsun. Nasıl anlatabilirim ki?

Allah kurtarsın.
Çünkü başkası bu cahillikle baş edemez.
Yazdığım yorumları okumayan sen ama cahil olan ben. Ben sana kanıtlarla, kaynaklarla geliyorum. Sen ise, basmakalıp söylemlerle bana cevap veriyorsun.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Nagehan Alçi: Ben istifanin %90 kabul edilmeyeceğini düsünüyorum dedi
Hâlâ daha ana akım medya istifa haberini konuşmuyot daha yeni yeni habertürk konuşuyor

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Nagehan Alçi: Ben istifanin %90 kabul edilmeyeceğini düsünüyorum dedi
Hâlâ daha ana akım medya istifa haberini konuşmuyot daha yeni yeni habertürk konuşuyor
Nagehan Alçı kadar gereksiz birini görmedim.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Top Bottom