Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Ow bu daha da çokomelli. Emeğine sağlık
Ow bu daha da çokomelli. Emeğine sağlık
Yeni damad benim bu arada.
He sorry.Bu da bir ihtimal tabi. Göreceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam ABD de yaşıyor zaten?
Barış Özcan ABD de yaşıyor Barış değil heHe sorry.
Görünce yapasım geliyor eğlenceli görüntüler çıkıyor.Ow bu daha da çokomelli. Emeğine sağlık
akp hdp hariç ver işteBir partiyi desteklemiyorum sadece soruyorum;
Kime verelim sence?
Aynen CHP ver tamam mı? Nasıl bir mantık bu?akp hdp hariç ver işte
Ya benim gibi hiçbir parti desteklemeyeceksin ya da adam akıllı birini destekleyeceksin olay budur. Bunlar hariç ver birine demek yanlış.akp hdp hariç ver işte
herkes boş oy atsın karışşın sen desteklemiyorsun kimseyi komi git ver chp ye dmişşin chp düşmanı olduğun açık iktidarını görmediğin yaşamadığın partinin başa gelmesine önyargı ile yaklaşıyorsun yazık cidden kim daha iyi vaatler veriyorsa ona vereceğiz kimse yok diye akp verecek kadar düştüysek vay halimizeAynen CHP ver tamam mı? Nasıl bir mantık bu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya benim gibi hiçbir parti desteklemeyeceksin ya da adam akıllı birini destekleyeceksin olay budur. Bunlar hariç ver birine demek yanlış.
İktidarı görmeden adamların ne mal olduğunu gorebiliyorum.herkes boş oy atsın karışşın sen desteklemiyorsun kimseyi komi git ver chp ye dmişşin chp düşmanı olduğun açık iktidarını görmediğin yaşamadığın partinin başa gelmesine önyargı ile yaklaşıyorsun yazık cidden kim daha iyi vaatler veriyorsa ona vereceğiz kimse yok diye akp verecek kadar düştüysek vay halimize