kaybetmez vu ülkede her zaman yüzde 51 düşünmeyen insan bulunur
Ha siz çok zekisiniz o zaman
kaybetmez vu ülkede her zaman yüzde 51 düşünmeyen insan bulunur
Bir partiyi desteklemiyorum sadece soruyorum;kaybetmez vu ülkede her zaman yüzde 51 düşünmeyen insan bulunur
hesabı çalınması@halil 070 ve @Eray3452 komik olan ne?
Alın size açıklaması: https://twitter.com/youranonnews/status/1325477985403740161?s=21
@usper eBir partiyi desteklemiyorum sadece soruyorum;
Kime verelim sence?
23 sene daha bekleyin olm hele +40 yaş barajını geçeyim..
ben ev + araba diyen arkadaşa vericem sizde ona verin
Komik diye söylemedim zaten. Bu doğru.Komik
yalnız bu gerçek anonymous değil ki ?
aga ben 22 sene daha yaşayacağımı sanmıyorum23 sene daha bekleyin olm hele +40 yaş barajını geçeyim..
Rehber - Türkiye'nin Sorunları ve Çözümleri!
Bildiğiniz üzere dolar 8.50 8.60tl bandında, euro ise 10tl'yi geçti. Bugün sizlerle bunun sorumlusu kim, neden böyle oldu ve çözümleri nelerdir diye konuşacağız. Öncelikle "he he dış mihraklar" diye dalga geçenler konuyu okusun :) EKONOMİ NEDEN BÖYLE? Ekoniminin böyle olmasının sebebinin...donanimarsivi.com
Hala inananlar var .yalnız bu gerçek anonymous değil ki ?
Resmi İnstadan yapıldı. Ne kadar gerçektir tartışılır illa çıkar kokusuİstifa bildirisinin sahte olduğunu düşünüyorum.
Gerçek olsa üstüne The Trooper dinlenirdi.
Gerçi onun yerine gelecek kişi çok yüksek olasılıkla ondan farksız olacağı için müziğinde şekli, şemali değişiyor.
Selçuk Bayraktarın siyasete girmesini hiç istemem.Selçuk Bayraktar'ı diyorsan eminim o gelse çok daha iyi iş yapar ama şu an daha yararlı bizim için elektronik konusunda.
Başa kim gelecek cidden?