İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Ekonomi alanında yapmamıs olabilir ama enerjide yaptı bence.Rasim Ozan: Berat Albayrak Devrim Yapti.
Ekonomi alanında yapmamıs olabilir ama enerjide yaptı bence.Rasim Ozan: Berat Albayrak Devrim Yapti.
o zaman her gelen istifa etse 20 kr 20 kr indire indire 1.5 lira yaparızİstifa etmesiyle alakası yok ama ettikten sonra 8.52 olan dolar 8.36 oldu,10.12 olan euro 9.95 oldu harbi bi gariplik var :d
Öyleyim. İyi bir hareket yapsınlar destekleyeyim be canım.kardeş kızmıyorum ama büyük chp düşmanısın bende sevmiyorum bu arada
Bu adam niye Berat'ı savunur ki; anlamadım.Rasim Ozan: Berat Albayrak Devrim Yapti.
berat sadece bir isim bir kukla başkan diye geçen biri tüm şuç onunmu zaten ülke batacaktı şuç üstüne yıkılan bir isim bence sorgulamamız gereken şey bir insan neden hala akp yi desteklerkiBu adam niye Berat'ı savunur ki; anlamadım.
CHP'de bir vekil hatâ yaptığında, tüm partiyi mi silip atıyorsun?berat sadece bir isim bir kukla başkan diye geçen biri tüm şuç onunmu zaten ülke batacaktı şuç üstüne yıkılan bir isim bence sorgulamamız gereken şey bir insan neden hala akp yi desteklerki