Neler Yeni

Berat Albayrak'ın kaybettiği 140 milyar TL

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Uyarı:Eğer bu konu yüzünden uyarı veya ceza yersem hakkımı helal etmem

Konuyu açmadan önce 3 kere düşündüm m düzgün okuyun

Doğruluk payının%85 ile%90 arasında geziniyor konuyu başka yerlere çekmeyelin

Evet bizim damat beycimiz reise sormadan alman bankası olan deutch bank ve ziraat bankası üzerinden abd hissesinin%40+ üstü olan bir firmaya tam tamına 140 milyar TL ödeme sağlıyor ziraat bankası üzerinden, görevinden istafa edilince deutch bank tarafından bu paraya bloke ediyor bunsayrde 14milyar avro bankada kalıyor be 10 ay banka bu paraya el koyuyor.bu kazanç hem banka hemde abd hisseli firmada kalıyor çünkü firma para ödemeden tüm işini yapıyor fakat zarar eden 140milyar TL ile Türkiye oluyor hayırlı geceler

Aslında para 14 milyar £ fakat şuan 114milyar yapıyor ekim ayında ise tam tamına 140milyar ediyor tabikide görevden alınma sebebinin bu olduğunu anlamış bulunmaktayız eğer böyle bir şey olduysa beratı param parça edicek delikanlılar bu forumdadır benden size söylemesi

Bu parayla yapılabilicekler;
İzmir istanbul otoyolu
3.köprü
Ve daha fazlası

Kaynak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cidden bu paraların boş insanların elinde olmasına üzülüyorum arkadaşlar

+ olarak hazinede 140milyar dolarlık bir rezerv eksikliği var kim tarafından harvamdığı ortada yok bununda açıklamasının yapılması gerekiyor
Bu adam erdoğandan para koparmak için kızıyla evlenmiş bile olabilir.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
YourAnonNews'ın gönderdiği Tweet sanırım bu konu ile ilgili :)
Link

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı

Evet bizim damat beycimiz reise sormadan alman bankası olan deutch bank ve ziraat bankası üzerinden abd hissesinin%40+ üstü olan bir firmaya tam tamına 140 milyar TL ödeme sağlıyor ziraat bankası üzerinden, görevinden istafa edilince deutch bank tarafından bu paraya bloke ediyor bunsayrde 14milyar avro bankada kalıyor be 10 ay banka bu paraya el koyuyor.bu kazanç hem banka hemde abd hisseli firmada kalıyor çünkü firma para ödemeden tüm işini yapıyor fakat zarar eden 140milyar TL ile Türkiye oluyor hayırlı geceler

Aslında para 14 milyar £ fakat şuan 114milyar yapıyor ekim ayında ise tam tamına 140milyar ediyor tabikide görevden alınma sebebinin bu olduğunu anlamış bulunmaktayız eğer böyle bir şey olduysa beratı param parça edicek delikanlılar bu forumdadır benden size söylemesi

İzmir istanbul otoyolu
3.köprü
Ve daha fazlası

Kaynak

+ olarak hazinede 140milyar dolarlık bir rezerv eksikliği var kim tarafından harvamdığı ortada yok bununda açıklamasının yapılması gerekiyor
Anonymous'ın Tweet'indeki sahteliklere insanmışsın. Bir de konu yüzünden ceza yersem hakkımı helal etmem diyorsun. Sen kimsin yöneticileri hakkını helal etmemekle tehdit ediyorsun?

Gelelim konuya
Ekteki belgeye göre Deutsche Bank, Ziraat Bankası'na 14 Milyar Avro vermeyi taahhüt ediyor. Yani Ziraat Bankası Türkiye' den ihracat yapan firmanın getirdiği teminat mektubuna aracılık ediyor.

1- Bu belge gerçek mi sahte mi belli değil.

2- Diyelim ki gerçek; bu bir işlem değil, teminat mektubu.

3- Teminatı veren Alman Deutsche Bank, teminatın verildiği yer de Ziraat Bankası.

4- Türkiye lehine açılmış bir teminat mektubu.

Diyelim ki belge gerçek; O zaman tabiri caizse "mala anlatır gibi" tek tek anlatacağım.

1- ABD'li şirket Millview ile Bahreyn'in Fon Şirketi MRT arasında büyük ihtimalle petrol ticareti var çünkü MRT Petrol ve Sanayi fonu.

2- İki şirket ticareti Almanya ve Türkiye Bankaları üzerinden yapıyor.

3- Alman bankası ABD'li firmanın parasını bloke edip Türkiye'de hesabı bulunan Bahreyn şirketine malı verebilirsin/ticareti yapabilirsin, parayı bloke ettim garanti veriyorum diyor.

Cidden size yazıklar olsun. Diğer ülkelerin provokasyonlarına, algılarına araştırmadan inanıyorsunuz.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ya Anonymous'un sürekli gönderdiği şeyler. Cumhurbaşkan'ına laf atan gruptan ne beklersin. Ülkeyi kızıştırmaya çalışıyorlar. Haber kaynağın mantıklı olsa zaten anlarım.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ya Anoymous'un sürekli gönderdiği şeyler. Cumhurbaşkan'ına laf atan gruptan ne beklersin. Ülkeyi kızıştırmaya çalışıyorlar. Haber kaynağın mantıklı olsa zaten anlarım.
Evet yani haklısın.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Anonymous'ın Tweet'indeki sahteliklere insanmışsın. Bir de konu yüzünden ceza yersem hakkımı helal etmem diyorsun. Sen kimsin yöneticileri hakkını helal etmemekle tehdit ediyorsun?

Gelelim konuya
Ekteki belgeye göre Deutsche Bank, Ziraat Bankası'na 14 Milyar Avro vermeyi taahhüt ediyor. Yani Ziraat Bankası Türkiye' den ihracat yapan firmanın getirdiği teminat mektubuna aracılık ediyor.

3- Teminatı veren Alman Deutsche Bank, teminatın verildiği yer de Ziraat Bankası.

Diyelim ki belge gerçek; O zaman tabiri caizse "mala anlatır gibi" tek tek anlatacağım.

1- ABD'li şirket Millview ile Bahreyn'in Fon Şirketi MRT arasında büyük ihtimalle petrol ticareti var çünkü MRT Petrol ve Sanayi fonu.

3- Alman bankası ABD'li firmanın parasını bloke edip Türkiye'de hesabı bulunan Bahreyn şirketine malı verebilirsin/ticareti yapabilirsin, parayı bloke ettim garanti veriyorum diyor.

Cidden size yazıklar olsun. Diğer ülkelerin provokasyonlarına, algılarına araştırmadan inanıyorsunuz.
Sonra hak hukukdan bahsediyorlar. Anonymus'un sürekli yapmaya çalıştığı algı. Aklı sıra bizi galeyana getirecekler. İşte kanıt olmadan inanıyor herkes.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius

Gelelim konuya

Kanka atnen hep öyle oluyp zaten iyice çevirsen anlıcamda gerçeklik payının 80 90 arası dedim bir gece ansızın istifa etmesinin normal olmsı doğrumu? Hazine ve maliye bakanlığı 2020 yılını 140milyar dolar eksikle kapattı ozaman bu para nerde ben tayyipi savunan biriyim ve öylede kalıcam fakat eğer bu para çıkışı gerçekse cidden hakkımı kimseye helal etmem bu parayla üniversiteden tut köprü ve otoyolda yapar kimseyede para ödemezdik geçiş garantisi vermemiz den dolayı

Ya Anonymous'un sürekli gönderdiği şeyler. Cumhurbaşkan'ına laf atan gruptan ne beklersin. Ülkeyi kızıştırmaya çalışıyorlar. Haber kaynağın mantıklı olsa zaten anlarım.
Kanka laf atıyor atmasına fakat ilkkez belgeyle geldi belgenin sahte olma olasılığını zaten yazdım ben%80 doğruluk payı var diye ülke zaten kzışıyo asgari üvret ve zamlardan dolayı

robin

80+ Silver
Kanka bende rte fnaboyum fakat iç aiyaseti leş gibi adamın napalım ondan daha iyiaidr yok ekrem çıksa tatile gider her hafta mansur yabaş belki çıkabilir kılıçdaroğlu çıksa yese kesin tayyip alır bri damat daha alır onada görev verir ülkeyi biraz o sömürür
-

Son düzenleme:

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
ben tayyipi savunan biriyim ve öylede kalıcam
Erdoğan'ı savunan birisi Tayyip yazmaz. Ya, Erdoğan'ı sevmeyenlere güzel görünmeye çalışıyorsun, onlar gibi konuşuyorsun; ya da Erdoğan'ı sevmiyorsun. Dürüst ol yani.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Erdoğan'ı savunan birisi Tayyip yazmaz. Ya, Erdoğan'ı sevmeyenlere güzel görünmeye çalışıyorsun, onlar gibi konuşuyorsun; ya da Erdoğan'ı sevmiyorsun. Dürüst ol yani.
Kanka bak insan insana istediği şekilde seslenir ben tayyipi sevdiğim kadar gömmesinide bilirim dış siyaseti havacılık falan filanı iyi fakat cidden iç aiyaseti leş gibi olan bir adamın dünya ülkeleri ile arası iyi olsa ne yazar kendi ülkesini yönetemediği sürece

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

İzmir istanbul otoyolu
3.köprü
Ve daha fazlası

Kaynak

Pekte şaşırmadım herşeyi beklerim ben artık.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Kanka bak insan insana istediği şekilde seslenir ben tayyipi sevdiğim kadar gömmesinide bilirim dış siyaseti havacılık falan filanı iyi fakat cidden iç aiyaseti leş gibi olan bir adamın dünya ülkeleri ile arası iyi olsa ne yazar kendi ülkesini yönetemediği sürece
İstediğin gibi hitâp et o zaman, ne diyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,442
Üyeler
166,212
Son üye
Comiryo
Top Bottom