M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,080
siz bilirsiniz hocamE hocam gidip tekrar subay yapsam 200TL daha ödeyecem minimum onun yerine 1 numaraya vururum daha iyi gibi??
siz bilirsiniz hocamE hocam gidip tekrar subay yapsam 200TL daha ödeyecem minimum onun yerine 1 numaraya vururum daha iyi gibi??
Hocam dediğim gibi 2 yıldır taşındığım için daha bulamadım öyle bir kuaför + ben 3-5 ayda bir gidiyorum Berbere yani Eski berberimi Özledim Koluma Delik açardı ama En azından saçımı düzgün yapardıKuaför benim kırmızı çizgim Allah tan berberim tanıdık koltuğa oturuyorum kahvem hazır vs mis gibi kendinize iyi bir kuaför bulun ve onunla samimi olun size tavsiyem
Bende gitmeyi hiç sevmem senede 3-4 defa giderim Aw onda'da içinden geçiyorlarO yuzden 2 yildir berbere gitmiyom orman olduk **
Saçına şuna dokunma bırak biraz uzasın yağlı ise saçların HS kullan kaliteli şampuanlara yönel ve sürekli değiştirmeHocam dediğim gibi 2 yıldır taşındığım için daha bulamadım öyle bir kuaför + ben 3-5 ayda bir gidiyorum Berbere yani Eski berberimi Özledim Koluma Delik açardı ama En azından saçımı düzgün yapardı
Hocam sizce 1'e vursam mı Düz??
Ve hocam Benim Saçım Çok yağlanıyor +Sert Ve Gür Acaba Bana Şampuan Önerirmisin sence yağı ortadan kaldırmak ve sacları daha yumuşak yapacak bir şampuan var mı?
saçın ona benzemiş birazUzi???![]()
Anladım Hocam zaten Sonda O yüzden güldümsaçın ona benzemiş biraz