Neler Yeni

Berber Saçımı Mahvetti Ne Yapmalıyım??? (ACİL)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,044
İsim
göksel yurtcan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kuaför benim kırmızı çizgim Allah tan berberim tanıdık koltuğa oturuyorum kahvem hazır vs mis gibi kendinize iyi bir kuaför bulun ve onunla samimi olun size tavsiyem

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
Kuaför benim kırmızı çizgim Allah tan berberim tanıdık koltuğa oturuyorum kahvem hazır vs mis gibi kendinize iyi bir kuaför bulun ve onunla samimi olun size tavsiyem
Hocam dediğim gibi 2 yıldır taşındığım için daha bulamadım öyle bir kuaför + ben 3-5 ayda bir gidiyorum Berbere yani Eski berberimi Özledim Koluma Delik açardı ama En azından saçımı düzgün yapardı🥲

Hocam sizce 1'e vursam mı Düz??

Ve hocam Benim Saçım Çok yağlanıyor +Sert Ve Gür Acaba Bana Şampuan Önerirmisin sence yağı ortadan kaldırmak ve sacları daha yumuşak yapacak bir şampuan var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

O yuzden 2 yildir berbere gitmiyom orman olduk **
Bende gitmeyi hiç sevmem senede 3-4 defa giderim Aw onda'da içinden geçiyorlar🥲

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam dediğim gibi 2 yıldır taşındığım için daha bulamadım öyle bir kuaför + ben 3-5 ayda bir gidiyorum Berbere yani Eski berberimi Özledim Koluma Delik açardı ama En azından saçımı düzgün yapardı🥲

Hocam sizce 1'e vursam mı Düz??

Ve hocam Benim Saçım Çok yağlanıyor +Sert Ve Gür Acaba Bana Şampuan Önerirmisin sence yağı ortadan kaldırmak ve sacları daha yumuşak yapacak bir şampuan var mı?
Saçına şuna dokunma bırak biraz uzasın yağlı ise saçların HS kullan kaliteli şampuanlara yönel ve sürekli değiştirme

1905

80+ Silver
canın sağolsun knk uzi falan dinle bikaç hafta

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
saçın ona benzemiş biraz
Anladım Hocam zaten Sonda O yüzden güldüm

Şahsen Hiç Sevmem o tarz insanları ve bu tarz saçları aw kendimi Ergen Engelli Kendini tehlikeli sanan Esmer Keko'lar gibi hissediyorum🥲

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: 1905
Top Bottom