Saçını yanlış yaptıysa paranı geri alsaydınBerbere kısa olmasın önleri uzun kalsın arkalardan al demistim onleri kisa yaptı yanlislikla bir şey diyemedim 2 gece ağladım
Saçını yanlış yaptıysa paranı geri alsaydınBerbere kısa olmasın önleri uzun kalsın arkalardan al demistim onleri kisa yaptı yanlislikla bir şey diyemedim 2 gece ağladım
Bir daha oraya gitmedim babam asker zamanlarinda berberlik yapmış full babam kesiyorSaçını yanlış yaptıysa paranı geri alsaydın
static arena zone 2 cm kalksın ne demekbeyler, hic problem yok.
berbere gitmeden önce ben zaten Voltaj ve ampere durumu anlatiyorum.
makas temas ettinde, static area zone 2 cm kalksin diyorum. üzerinden uclarini kesin.
sonra ampere sekilinde enseyi düz current yapsin.
ondan haric güzelce bi uclarini inceltsin condenstator olayi. overloadpeakler yok olur.
al sana mis gibi yikanma.
finish
Benim turkish sometimes İngilizceye kayıyorbeyler, hic problem yok.
berbere gitmeden önce ben zaten Voltaj ve ampere durumu anlatiyorum.
makas temas ettinde, static area zone 2 cm kalksin diyorum. üzerinden uclarini kesin.
sonra ampere sekilinde enseyi düz current yapsin.
ondan haric güzelce bi uclarini inceltsin condenstator olayi. overloadpeakler yok olur.
al sana mis gibi yikanma.
finish
but you understand meBenim turkish sometimes İngilizceye kayıyor
elektrik carptinda, hani saclar yukari cikar ja. o bicim yahu.static arena zone 2 cm kalksın ne demek![]()
Aga sen öyle yazınca kimse anlayamıyor kibut you understand me))))))))))))))))))
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
elektrik carptinda, hani saclar yukari cikar ja. o bicim yahu.
Call ambulance call ambulance ..... But not for mealsaydın makası kesseydin adamın saçını
bende bunu anlamiyorum iste. international takilak diyoruz ülkece. sonra Answer Error.Aga sen öyle yazınca kimse anlayamıyor ki
yav ne diyosun yabende bunu anlamiyorum iste. international takilak diyoruz ülkece. sonra Answer Error.
please push F5 and reload the page.