Bergee
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Üzerine niye alınıyorsun hocam? Lafı ortaya attım üstüne alınma he de geç.Beş para etmez insanlar ne demek hocam? Sen kimsin de böyle bir şey diyebiliyorsun? Önce insan ol, biz burada sana hakaret ettik mi? Aklımızla dalga geçiyorsun, doğrusunu söylüyoruz verecek cevabın olmadığından hakaret ediyorsun bir de? Hayat sana güzel ya?! Fatura at da bakalım alıp almadığını
Mesaj otomatik birleştirildi:
Faturayı atarsam ne yapacaksın? Merak ettim işin doğrusu aldığıma dair tüm kanıtları konuya ekleyeceğim merak etme Görselleri ile birlikte. Hatta videoda çekip ekleyeceğim. Kimseyi dolandırmaya ya da kazıklamaya çalışmam özellikle bu forumdaki insanları. Forumdaki herkesin bana yardımı dokunduğu gibi benimde forumdaki insanlara yardımım olsun istiyorum ama her ne hikmetse her konumda sürekli linçlenmeye çalışıyorum İndirim paylaşıyorum linç yiyorum program yapıp paylaşıyorum yine linç yiyorum Neyse kanıtlarını ekleyeceğim aldığım ürünlerin.Beş para etmez insanlar ne demek hocam? Sen kimsin de böyle bir şey diyebiliyorsun? Önce insan ol, biz burada sana hakaret ettik mi? Aklımızla dalga geçiyorsun, doğrusunu söylüyoruz verecek cevabın olmadığından hakaret ediyorsun bir de? Hayat sana güzel ya?! Fatura at da bakalım alıp almadığını
Ayrıca biraz bundan ötürüde agresifim artık forumdaki en ufak kötü yoruma yükseliyorum kırdıysak üzdüysek affola.
Son düzenleme: