Neler Yeni

🔥İndirim Bershka Sweatshirt 55-90₺

Bergee

80+ Silver
Beş para etmez insanlar ne demek hocam? Sen kimsin de böyle bir şey diyebiliyorsun? Önce insan ol, biz burada sana hakaret ettik mi? Aklımızla dalga geçiyorsun, doğrusunu söylüyoruz verecek cevabın olmadığından hakaret ediyorsun bir de? Hayat sana güzel ya?! Fatura at da bakalım alıp almadığını
Üzerine niye alınıyorsun hocam? Lafı ortaya attım üstüne alınma he de geç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beş para etmez insanlar ne demek hocam? Sen kimsin de böyle bir şey diyebiliyorsun? Önce insan ol, biz burada sana hakaret ettik mi? Aklımızla dalga geçiyorsun, doğrusunu söylüyoruz verecek cevabın olmadığından hakaret ediyorsun bir de? Hayat sana güzel ya?! Fatura at da bakalım alıp almadığını
Faturayı atarsam ne yapacaksın? Merak ettim işin doğrusu aldığıma dair tüm kanıtları konuya ekleyeceğim merak etme :) Görselleri ile birlikte. Hatta videoda çekip ekleyeceğim. Kimseyi dolandırmaya ya da kazıklamaya çalışmam özellikle bu forumdaki insanları. Forumdaki herkesin bana yardımı dokunduğu gibi benimde forumdaki insanlara yardımım olsun istiyorum ama her ne hikmetse her konumda sürekli linçlenmeye çalışıyorum :) İndirim paylaşıyorum linç yiyorum program yapıp paylaşıyorum yine linç yiyorum :D Neyse kanıtlarını ekleyeceğim aldığım ürünlerin.

Ayrıca biraz bundan ötürüde agresifim artık forumdaki en ufak kötü yoruma yükseliyorum kırdıysak üzdüysek affola.

Son düzenleme:

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
Ürünler orjinal olabilir ya da olmayabilir pek mühim değil sipariş verdim ve kalite bu fiyata mükemmel ötesi. İçi yumuşacık pamuk gibi kışın içinizi sıcak tutacak ürünler emin olabilirsiniz.
Kesinlikle reklam değil bizzat alışveriş yaparak test edip onayladığım tüm "Dolap" sayfalarını bu konu altında paylaşacağım hatta eve geçtiğim zaman bu konuyu daha derli toplu hale getirip kılık kıyafetlerinizi daha uyguna almanız için uğraşacağım :)

1. Sayfamız bu oldukça samimi ve ilgili bir satıcı. Sipariş verene kadar ve sipariş verdikten sonra ki süreçlerde de oldukça ilgiliydi. (Not; Defolu ürünler 55-65 civarı fiyatlara sahip diğerleri defolu değildir ama defoludan da aldım denedim göze batacak bir şey yoktu açıkçası)

2. Sayfamız'da yukarıda ki satıcıya ait buradan da aynı şekilde sipariş verdim artık satıcıyla bayağ samimiyiz diyebilirim. (Not; Defolu ürünler 55-65 civarı fiyatlara sahip diğerleri defolu değildir ama defoludan da aldım denedim göze batacak bir şey yoktu açıkçası)

DİP NOT; (2. EL ÜRÜNLERDE PAYLAŞACAĞIM SIFIR ÜRÜNLERDE İADE DEĞİŞİM VS GİBİ ŞEYLERE TAKINTINIZ VAR İSE ONA ÖZEL FARKLI BİR KONU DA AÇARIM AMA GELİP BOŞ YAPIP LİNÇ ATMAYA ÇALIŞACAKSANIZ UĞRAŞMAYIN DİREKT BERSHKAYA GİDİP 250 LİRA BAYILIP ÖYLE ALIN ÜRÜNLERİNİZİ KİMSEYE ZORLA ALDIRMIYORUM)
Bizim orda bunların dükkanları var ya laa çeşit çeşit markadan satıyorlar bu fiyata dandik(dikişi sökülen yakası kötü olan) olmazsa ve onarılmayacak defosu olmazsa benim için iyi bunlar valla 1 ay önce 15 liraya tişört aldım nerden aldın diye soruyorlardı bana. Yani sahtede olsa orjinal de olsa güzel ve kaliteli görünecek. Daha ucuz onarılabilen defolu ürün varsa yollar mısın hocam?

Bergee

80+ Silver
Bizim orda bunların dükkanları var ya laa çeşit çeşit markadan satıyorlar bu fiyata dandik olmazsa ve onarılmayacak defosu olmazsa benim için iyi bunlar valla 1 ay önce 15 liraya tişört aldım nerden aldın diye soruyorlardı bana. Yani sahtede olsa orjinal de olsa güzel ve kaliteli görünecek. Daha ucuz onarılabilen defolu ürün varsa yollar mısın hocam?
Hocam deneyimledikçe paylaşacağım işte bu sayfa deneyimlediklerimin arasında en iyisi bi sayfadan eşofman aldım görsel ile alakası yok :D İp ince mesela onu hayatta paylaşmam kara listeme ekledim :D Bu hafta sonu yine başka bir yerden sipariş vereceğim bakalım o da iyi çıkarsa burası gibi konuya ekleyeceğim orayıda

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
Steam
Hocam deneyimledikçe paylaşacağım işte bu sayfa deneyimlediklerimin arasında en iyisi bi sayfadan eşofman aldım görsel ile alakası yok :D İp ince mesela onu hayatta paylaşmam kara listeme ekledim :D Bu hafta sonu yine başka bir yerden sipariş vereceğim bakalım o da iyi çıkarsa burası gibi konuya ekleyeceğim orayıda
Çetinkaya avmleri ucuz giysi açısından en iyi yer yarın allah izin verirse 500 liralık alışveriş yapacam orda

Bergee

80+ Silver

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
Steam

Bergee

80+ Silver
Üsküdardakine gidicem orda daha çok kıyafet vardı galiba ya da senin bildiğin varmı? bana en yakın mağazası gopta
Bende gop taraflarında oturuyorum 😂 Mağazadan kolay kolay alışveriş yapmıyorum. Bir ara anpa grosstan uyguna bir şeyler almıştım. Önerebileceğim bir orası var o da uzak kalıyor bu tarafa.

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
Steam
Bende gop taraflarında oturuyorum 😂 Mağazadan kolay kolay alışveriş yapmıyorum. Bir ara anpa grosstan uyguna bir şeyler almıştım. Önerebileceğim bir orası var o da uzak kalıyor bu tarafa.
orda sadece yemekler fln var bizim ordada var biliyom yani neyse ya ben bi üsküdardakine gideyim

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Bunlara para vermeyin, çöpe atın daha iyi.

Bergee

80+ Silver
Bunlara para vermeyin, çöpe atın daha iyi.
Hocam ben aldım oldukça da memnunum daha iyi bu fiyatlara önerebileceğiniz bir yer var mı? Deneyip görelim ona göre yorum yapalım.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hocam ben aldım oldukça da memnunum daha iyi bu fiyatlara önerebileceğiniz bir yer var mı? Deneyip görelim ona göre yorum yapalım.
Bu tür butikleri önermiyorum. Deneyimlemiş biri olarak söylüyorum bunu.

Top Bottom