gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
İkisi de, ilk başta topa müdahale.
İkisi de, ilk başta topa müdahale.
Kardesim 2.fotoya baktiginda diagne ayagini kaldirdiktan sonra ondeki oyuncu bilerek kafasiyla topa girismeye calisiyor burada kirmizi kartlik pozisyon yok faul bile yok
İkisi de doğru foto fakat ilk önce alttaki pozisyon vardı. BJK'li adam gitti Diagne'nin ayağa kafa attı.
Bu pozisyon olsa olsa tehlikeli hareket olur. Kırmızı kartla alakası bile yok bence.İkisi de doğru foto fakat ilk önce alttaki pozisyon vardı. BJK'li adam gitti Diagne'nin ayağa kafa attı.
Kahinler her şeyi bilir diye biliyordum. Büyük ihtimal değilsinbeşiktaş kazanır dedim ben kainim galibabeşiktaş kazanır dedim ben kainim galiba
kainim
babelin forvet oynadığını bilmiyor musunuz ?İşte buna gülerim. Nesi Fatih Terim'n suçu?
Biliyorum tabi ki ama Babel'in ana mevkisi kanat ve forvete geçerse kendi mevkisinde, kanatta oynayacak adam kalmıyor. Adam yok ki takımda. Boşuna transfer diye ısrar etmiyoruz.babelin forvet oynadığını bilmiyor musunuz ?
he ayrıca kaç maç forvet oynadı bu maçta mı anca aklınıza gelsin
bu arada en büyük hatalardan biride tarafar
falcao falcao dediler alındı yönetimin hatası büyük ama büyük takımlar taraftara göre yönetilmez
BruhKavga konusu açma.
sende haklısın dostum uzatmaya gerek yokBiliyorum tabi ki ama Babel'in ana mevkisi kanat ve forvete geçerse kendi mevkisinde, kanatta oynayacak adam kalmıyor. Adam yok ki takımda. Boşuna transfer diye ısrar etmiyoruz.
Hadi ama ben zaten kahin olduğumu iddia etmiyorum ve klavyem o harfi içermiyor.Kâhinler her şeyi bilir diye biliyordum. Büyük ihtimal değilsin.
Anlamayanlar için not:
Pozisyonun olmadığı anı koymuş ahahaahah gerçeği burada.Adamın kafasına falan vurmadı. Hatta kafasıyla alakası bile yok. Çok temiz topa müdahale etti. Beşiktaşlı adam bir nevi kafa attı Diagne'nin ayağına. Koyduğum resimde de gayet belli oluyor. Bu pozisyona anca tehlikeli hareket verilir.
Alıntıyı görüntüle