Beşiktaş 2 - 0 Galatasaray

Ekler

• Screenshot_20210118-000605_Instagram.jpg
    Screenshot_20210118-000605_Instagram.jpg
    176.1 KB · Hit: 61
  • Beğen
Reaksiyonlar: 'Rey
#

Kendi teknik direktörleri bile kabul ediyor faul olduğunu bunlar kabul etmiyor
Ben diagne'nin yaptığı hataya şöyle dedim: O zaman kafa vuruşuna çıkılabilecek yerde ayağı ile çıksın ve rakip kafasına vursun ama önce topa dokundu diye hiç bir şey verilmesin.

Bir Galatasaray'lı olarak utandım. Rezil bir oyun oynadık. Ama hakemin de hataları vardı. İlk yarı Rosier'in pozisyonunda avantaja bırakmadı ve Diagne'ye gereksiz bir kırmızı kart verdi.

Bunların dışında, Fatih Terim stoper adamı santrafor oynatmak zorunda kalıyorsa yönetim dersini alsın artık.
Cidden o kırmızı kartın yanlış olduğunu savunanlar var mı ya? Testere serisini gözümü kırpmadan izledim bu pozisyondan tırstım.

Ben diagne'nin yaptığı hataya şöyle dedim: O zaman kafa vuruşuna çıkılabilecek yerde ayağı ile çıksın ve rakip kafasına vursun ama önce topa dokundu diye hiç bir şey verilmesin.
Emin ol faul olmadığını kabul etmese açıklamalarında yer verirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Emin ol faul olmadığını kabul etmese açıklamalarında yer verirdi
Ki pozisyon faul

Pozisyonun olmadığı anı koymuş ahahaahah gerçeği burada.
Senin mantığına göre tamamen topa olan başka bir müdahaleyi topa değdikten sonra topu alan adam, diğer adamı düşürürkenki fotoğrafı koyarak anlatıp faul diyebiliriz. Olur mu öyle? Olmaz. Bu hareket yanlış bir hareket bence evet ama kırmızı kartlık bir şey değil. Diagne, Beşiktaşlı adamın kafasıyla uzaktan yakından alakası olmadan tertemiz topa müdahale ediyor. Beşiktaşlı adam gelip Diagne'nin ayağına kafa atıyor bir nevi. Koyduğum fotoğrafta da görüldüğü gibi Beşiktaşlı adamdan önce tertemiz topa değiyor Diagne. Senin koyduğun fotoda ise top yok. Diagne dokunmuş halletmiş bile işini. Bu yüzden ben kırmızı olmadığını düşünüyorum.

Maçta hakemin hataları vardı ama kazanmamızı sağlayan hatalar hakemin yaptığı değil Galatasayarın yaptığı hatalardı yani burada gelip CüNeYt ÇaKıR BeŞiKtAşA OyNaDı demenin mantığı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve kırmızı kartta doğru bir karardı eğer doğru olmasaydı emin olun Fatih Terim bu duruma karşı çıkardı veya açıklama yaparken bunu söylerdi fakat öyle olmadı ve kırmızı kartın yanlış bir karar olmadığını gayet net bir şekide söyledi

Son düzenleme:
Tebrikler beşiktaş.
Güle güle ortamı kızıştırmak için boş yapan fb liler.

Sezon sonuna kadar ne olacağı belli olmaz 🤭:oops:

Geri