LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
cidden o maç neydi be
cidden o maç neydi be
saıfjkasıfjkasıopfmjasokfmasoıfasfaf
Hangi maç ne maçı yok öyle bişey sus kes tamam okcidden o maç neydi be
classic fb liEngel
dediğim muhtemelen yanlış bir şey ama, neden ülke içinde olan Türk takımları tutuyorsunuz ki? Uluslararası düzeyde bayağı kötüyüz diye biliyorum. İzlenecek çok daha kaliteli maçlar vardır herhalde.Bizim (gs liyim) iki maçta atamadığımız golü 5 dakkada attılar valla helal olsun bizim toto bu sezon fenerbahce'nin önüne geçip Galatasarayla şampiyonluk yarışı içine girecek gibi
dost acı söylerHangi maç ne maçı yok öyle bişey sus kes tamam ok
Geçen sene İngiltere ligi ondan önceki senede Messi var diye Fransız ligi izlemeye çalıştım yok abi olmuyor kavga gürültü yok her şey çok sakin ve sıkıcıdediğim muhtemelen yanlış bir şey ama, neden ülke içinde olan Türk takımları tutuyorsunuz ki? Uluslararası düzeyde bayağı kötüyüz diye biliyorum. İzlenecek çok daha kaliteli maçlar vardır herhalde.
İşte türk futboluGeçen sene İngiltere ligi ondan önceki senede Messi var diye Fransız ligi izlemeye çalıştım yok abi olmuyor kavga gürültü yok her şey çok sakin ve sıkıcı
helal bee aslanlarıma maç mükemmel di biliyodum kazanacaklarınaBizim (gs liyim) iki maçta atamadığımız golü 5 dakkada attılar valla helal olsun bizim toto bu sezon fenerbahce'nin önüne geçip Galatasarayla şampiyonluk yarışı içine girecek gibi