Neler Yeni

BEŞİKTAŞ - LUGANO | 5 - 1

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ellsy

80+ Bronze

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Allahına kurban be beşiktaş Allahına kurban Lugano Türk takımlarına karşı yüzü gülmedi :kekw:

Bizim (gs liyim) iki maçta atamadığımız golü 5 dakkada attılar valla helal olsun bizim toto 🔥🔥🔥bu sezon fenerbahce'nin önüne geçip Galatasarayla şampiyonluk yarışı içine girecek gibi
dediğim muhtemelen yanlış bir şey ama, neden ülke içinde olan Türk takımları tutuyorsunuz ki? Uluslararası düzeyde bayağı kötüyüz diye biliyorum. İzlenecek çok daha kaliteli maçlar vardır herhalde.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,038
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
dediğim muhtemelen yanlış bir şey ama, neden ülke içinde olan Türk takımları tutuyorsunuz ki? Uluslararası düzeyde bayağı kötüyüz diye biliyorum. İzlenecek çok daha kaliteli maçlar vardır herhalde.
Geçen sene İngiltere ligi ondan önceki senede Messi var diye Fransız ligi izlemeye çalıştım yok abi olmuyor kavga gürültü yok her şey çok sakin ve sıkıcı

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Beşiktaş bu sefer net kupa kaldırır bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum 🦅🔥

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir
Bizim (gs liyim) iki maçta atamadığımız golü 5 dakkada attılar valla helal olsun bizim toto 🔥🔥🔥bu sezon fenerbahce'nin önüne geçip Galatasarayla şampiyonluk yarışı içine girecek gibi
helal bee aslanlarıma maç mükemmel di biliyodum kazanacaklarına

Top Bottom