Better call saul cidden breaking badden iyi mi??

FrankEnsQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,079
ya bcs yi bitireli 2 3 gün falan oluyor ama gram tatmin olmadım rezalet bi final sezonuydu saul ofisi açtı adam akıllı bişiler göremeden final verdi neredeyse ulan dizinin adı bile better call saul bari bu sloganın üzerine bi olay koysaydınızda sloganı nasıl buldu ne yaptı falan saçma sapan işler don eladio yu da görmek isterdim don bolsa,hector,eladio kurmuş bu işleri ama ne oldu eladio söz hakkına sahip tüm bu işler nasıl kuruldu detaylandırılmasını isterdim

Değil zaten ikiside abartılıyor breaking bad en iyi 10 diziye girer ama bence en iyi 5 diziden biri değildir

ya bcs yi bitireli 2 3 gün falan oluyor ama gram tatmin olmadım rezalet bi final sezonuydu saul ofisi açtı adam akıllı bişiler göremeden final verdi neredeyse ulan dizinin adı bile better call saul bari bu sloganın üzerine bi olay koysaydınızda sloganı nasıl buldu ne yaptı falan saçma sapan işler don eladio yu da görmek isterdim don bolsa,hector,eladio kurmuş bu işleri ama ne oldu eladio söz hakkına sahip tüm bu işler nasıl kuruldu detaylandırılmasını isterdim
breaking bad güzel dizi ama çok boş sahne var sıkılıyordum oralarda onun dışında güzeldi

Tercih meselesi aşırı beğenenleri gördüm

Kişiden kişiye göre değişir. Ben olayların içine biraz fırlamalık kattıkları için BCS'yi daha çok severm.

Kişiden kişiye değişir ikiside abartılmış diziler bence bcs biraz daha iyiydi

Better call saul, breaking bad'den de yavaş akıyor. Finali güzeldi fakat genel olarak baktığımda dizi akmadı ben de tatmin olmadım.

Bcs kadar sıkıcı bi diziyi bidaha izleyemedim hele ilk sezonları izlerken uyuya kaldığımı bilirim

HAYIR

ben bcs 1 sezon 4 bölüm izledim hiçbirşey anlamadım ve sonuda baydı bıraktım bb izledim benim izledigim dizi serisine ik 10 girer bb daha iyi izlenir yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,467
Üyeler
190,213
Son üye
canvural5900
Geri