Çözüldü✓ BEYAZ AKVARYUM KASA ÖNERİSİ

Dsungur

80+
Reaksiyon skoru
67
Bütçe
3500

Buna benzer bir kasa arıyorum bu kasayı çok sevdim ama içindeki psu güven vermediği için kasayı değiştirmek istiyorum. 3-4k civarına içerisinde 7 adet ARGB fan bulunan beyaz akvaryum PSU’suz kasa önerisi yapabilir misiniz. Ekran kartını dik koymaya elverişli olursa çok daha güzel olur

Ekler

• IMG_2279.webp
    IMG_2279.webp
    74.8 KB · Hit: 54
malzeme kalitesi fan kalitesi falan hocam
Ben Galax 5070Tİ alacağım da genelde ısınma problemi olduğu için hava sirkülasyonu iyi olan kasa tercih edin diyorlar sizin önerdiğiniz kasa işimi görür mü

Ben Galax 5070Tİ alacağım da genelde ısınma problemi olduğu için hava sirkülasyonu iyi olan kasa tercih edin diyorlar sizin önerdiğiniz kasa işimi görür mü
Görüntü peşindeysen bu akvaryum kasaları al. Hava akışı olarak genelde önden vuran kasalar daha iyi.

Görüntü peşindeysen bu akvaryum kasaları al. Hava akışı olarak genelde önden vuran kasalar daha iyi.
Görüntü daha önemli de bu kasalar 70 derece civarında tutar mı yoksa daha da yuksrı çıkar mı

Görüntü daha önemli de bu kasalar 70 derece civarında tutar mı yoksa daha da yuksrı çıkar mı
Denemediğim için bilgim yok ama tutar diye düşünüyorum. Çok mu kötü kartın sıcaklıkları?

Hangi modeli acaba?

Galax rtx 5070ti
3 fanlı modelleri varmış sadece. Aslında çok da sıcak olmaması lazım ideal bir kasada. Fan hızları falan mı düşük? Hiç ayar yaptınız mı fan hızı, Overclock vs?

3 fanlı modelleri varmış sadece. Aslında çok da sıcak olmaması lazım ideal bir kasada. Fan hızları falan mı düşük? Hiç ayar yaptınız mı fan hızı, Overclock vs?
Daha ürünleri almadım ama öyle diyorlar 3 fanlı olmasına rağmen sıcaklık değerleri yüksek bir modelmiş akvaryum kasa alacağım kesinlikle de bu kasaların soğutma performansı nasıl acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela bu kasalarla Lian li nin kasaları arasındaki fiyat farkının sebebi ne oluyor tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartının bu şekilde dik olduğu kasalar da fiyat farkı çok mu oluyor bildiğiniz bir model var mı bu tarz kasalarda
Birde burdaki gibi ekran kartını dik konumlandırmak istiyorum aklınızda bu tarz kasalara örnek var mı acaba

bu kasaların soğutma performansı nasıl acaba
kötü değildir ama bu zoko modeller ne kadar iyidir bilemem. Malzeme kalitesi iyidir belki ama fanların performans da önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,039
Üyeler
183,051
Son üye
ahmetabic
Geri