Beyaz am5 anakart önerisi

husisco

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba arkadaşlar 7800x3d işlemcim için beyaz anakart aramaktayım anakartın full beyaz olmasını istiyorum ram slotlarına kadar. Fp olarak alınabilecek en iyi hangisi olur veya halihazırda indirimde olduğunu bildiğiniz bi model varsa önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar 7800x3d işlemcim için beyaz anakart aramaktayım anakartın full beyaz olmasını istiyorum ram slotlarına kadar. Fp olarak alınabilecek en iyi hangisi olur veya halihazırda indirimde olduğunu bildiğiniz bi model varsa önerilerinizi bekliyorum.
Full beyaz bulur musun bilmem ama colorful dan uzak dur

Colorful kadar sorunlu mudur emin değilim ramlere de dikkat etmek gerek klavslar olabilir
ramler corsair 6000lik sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum anakarttan yana sıkıntı olmasın da indirime girerse gigabyte aorus elite de olabilir ama onun da stokları eritmişler

ramler corsair 6000lik sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum anakarttan yana sıkıntı olmasın da indirime girerse gigabyte aorus elite de olabilir ama onun da stokları eritmişler
Destek listelerine bak

hbdeki sapphire anakarta bakardım ben olsam
msi zero projecte bakıyorum 7k bandına gelirse alacam

Bütçe ne kadar?

hbdeki sapphire anakarta bakardım ben olsam
msi zero projecte bakıyorum 7k bandına gelirse alacam
sapphire çok yeni olduğu için girmek istemiyorum pek bir de rengi biraz daha grimsi o yüzden uymaz msi project zeroda da siyah pcbsi belli olduğu için istemiyorum full beyaz olması şart taktım biraz bu duruma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe ne kadar?
8-12 bin arası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,755
Üyeler
185,947
Son üye
ardakeenJ