R3b311i0n_01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 724
silindi
Son düzenleme:
Allah daha iyilerini versin kralevet ben kasım indirimlerinde almıştım, şu anda almaya kalksam bi 15 bin oynuyor. dolarda o kadar artmadı ama ciddi bir zam yaptılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ileride konsol alırım belki onu bağlarım 120hz tazeleme oranı iyi olur diye düşündüm. ileride değiştirmektense şimdiden yeni teknoloji almak daha mantıklı geldi.![]()
samsung konusunda bende gittim geldim profiloya göre o zaman daha uygundu, ama genel olarak yorumları iti olmasına rağmen bir kaç sene sonra sıkıntı yaşayanlar olduğunu gördüm, çevremizdeki arkadaşlarımızda bosch profilo tercih ettiği için bizim seçimlerimizde o tarafa kaydı. ama tabii ki samsung da iyi bir marka her üründe sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. bu atmış olduğunuz buzdolabı hacim olarak standart sanırım, aslında yeterli olur sonuçta 2 kişi olacaksınız ama uzun ömürlü cihazlar olduğu için ben her zaman büyük olanı tercih etme taraftarıyım xxl buzdolabı tercih edecektim ancak her eve sığmaz diye xl tercih ettim sizde bu şekilde tercihte bulunabilirsiniz, ama bu buzdolabıda yeterli olacaktır.Ürünlerinizin fiyat sekment olarak bana hitap ediyor evet ürünlerin aynı battan çıktıkları doğrudur onu bende duymuştum bende samsung da bazı moddellerde karar kıldım ama nasıldır güzel midir kronik sorunlu mudur bilemem bende şöyle paykaşayım bir bakın isterseniz bu ürünlerde herhangi bir sorun kusur var mıdır
Neden öyle dediniz ki beni alan neden yaşadı
İnşallah da sıkıntısız kullanırsınız uzun yıllar şikayet varda araştırdığımda bosh çamaşır makinelerinde en çok şikayeti series 4 de gördümde o yüzden dedim birde bir akrabamız bosh kurutma makinesi alırken series 4 alma demişti o da aklımda kaldı benim
Evet aslında bende belirtmiştim yeni yıla bırakılmamasını ama neyse bakalım geç olsun güç olmasın demişlerevet ben kasım indirimlerinde almıştım, şu anda almaya kalksam bi 15 bin oynuyor. dolarda o kadar artmadı ama ciddi bir zam yaptılar.
ileride konsol alırım belki onu bağlarım 120hz tazeleme oranı iyi olur diye düşündüm. ileride değiştirmektense şimdiden yeni teknoloji almak daha mantıklı geldi.![]()
daha iyilerini size versin inşallah.Allah daha iyilerini versin kral![]()
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. umarım her şey gönlünüzce olur.Evet aslında bende belirtmiştim yeni yıla bırakılmamasını ama neyse bakalım geç olsun güç olmasın demişler
Tv niz gerçekten güzel ileriye dönük yatırım olmuş hayırlı olsun uzun yıllar kullanırsınız inşallah
samsung konusunda bende gittim geldim profiloya göre o zaman daha uygundu, ama genel olarak yorumları iti olmasına rağmen bir kaç sene sonra sıkıntı yaşayanlar olduğunu gördüm, çevremizdeki arkadaşlarımızda bosch profilo tercih ettiği için bizim seçimlerimizde o tarafa kaydı. ama tabii ki samsung da iyi bir marka her üründe sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. bu atmış olduğunuz buzdolabı hacim olarak standart sanırım, aslında yeterli olur sonuçta 2 kişi olacaksınız ama uzun ömürlü cihazlar olduğu için ben her zaman büyük olanı tercih etme taraftarıyım xxl buzdolabı tercih edecektim ancak her eve sığmaz diye xl tercih ettim sizde bu şekilde tercihte bulunabilirsiniz, ama bu buzdolabıda yeterli olacaktır.
Amin cümlemize çok teşekkür ediyorum yardımlarınız bilgilendirmeleriniz içindaha iyilerini size versin inşallah.
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. umarım her şey gönlünüzce olur.
Biz 10 yıldır Arçelik kullanıyoruz memnunuzMerhaba arkadaşlar düğün hazırlığı için beyaz eşya bakmaya başladık ve tam olarak hangi ürün net alınabilir hangi ürün tercih edilmemeli tam bir bilgi sahibi değilim eğer varsa önerdiğiniz sevdiğiniz bildiğiniz veya önermediğiniz modeller nelerdir?