ahmetmelihalemdar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,688
- Bütçe
- 3500
Sistemi toplarken MSI GC300 Wireless White modelini almıştım Ekim 2025.(incehesap) Genel olarak sıkıntı yaşatmadı. Bir kere drift problemi gördüm. Birkaç gündür de ETS 2 oynarken B düğmesinin sinyal verirken birden fazla kes bastığını hissettim. Gamepad tester programı ile teyit ettim.Tuşları fazla kullanmamış olmama rağmen, herhangi bir göçük/ gömülme olmamasına rağmen bu sorunu yaşadım
Servispoint ile görüştüğümde acaba yazılımsal olabilir mi dedim. Kendileri bunun kronik olduğunu, genelde bu tarz şikayetler geldiğini, tamir etmek yerine değişim/iade raporu verdiklerini söylediler.
3000-3500 TL seviyesinde önerebileceğiniz , üzmeyecek Beyaz bir gamepad tavsiyesi istiyorum. Şarj standının olması yada olmaması, RGB olup olmaması da çok önemli değil. Kaliteli,sağlam olsun yeter
Servispoint ile görüştüğümde acaba yazılımsal olabilir mi dedim. Kendileri bunun kronik olduğunu, genelde bu tarz şikayetler geldiğini, tamir etmek yerine değişim/iade raporu verdiklerini söylediler.
3000-3500 TL seviyesinde önerebileceğiniz , üzmeyecek Beyaz bir gamepad tavsiyesi istiyorum. Şarj standının olması yada olmaması, RGB olup olmaması da çok önemli değil. Kaliteli,sağlam olsun yeter