dorukhaNBEEY
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 52
- İsim
- Dorukhan Vural
herkese iyi günler, beyaz bir gamin mouse arayışındayım sistemimi dizdim sizlere atayım
bu beyaz meleklerin yanına bir de beyaz bir mouse arıyorum rival 600 yerine tercih edebileceğim ve gerçekten kaliteli bir mouse istiyorum bütçe 400-600
FBB Ekstra Büyük Mouse Pad Basit Çizgi Kaymaz Kauçuk Oyun Klavye Pedi 900*400*4mm Masaüstü Koruyucu Mat Ev Ofisi için
Yalnızca US$45.99, en iyi FBB Ekstra Büyük Mouse Pad Basit Çizgi Kaymaz Kauçuk Oyun Klavye Pedi 900*400*4mm Masaüstü Koruyucu Mat Ev Ofisi için online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
www.banggood.com
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...
www.banggood.com
bu beyaz meleklerin yanına bir de beyaz bir mouse arıyorum rival 600 yerine tercih edebileceğim ve gerçekten kaliteli bir mouse istiyorum bütçe 400-600