Beyaz Halı Leke Çıkarma ??

Schämell

80+
Reaksiyon skoru
198
Merhabalar. Az önce beyaz bir halıya böğürtlen suyu döküldü. Bende hemen Asperox Sarı Güç ve bir bez aldım. Allahtan böğürtlen suyu çıktı. Şimdi halı kurudu ama bir sorun var. Asperox sarı renkli olduğu için halıda Asperox'un izi kaldı. Yani yaklaşıp bakıldıpında halı sararmış gibi gözüküyor. Bunu nasıl halledebilirim?

Merhabalar. Az önce beyaz bir halıya böğürtlen suyu döküldü. Bende hemen Asperox Sarı Güç ve bir bez aldım. Allahtan böğürtlen suyu çıktı. Şimdi halı kurudu ama bir sorun var. Asperox sarı renkli olduğu için halıda Asperox'un izi kaldı. Yani yaklaşıp bakıldıpında halı sararmış gibi gözüküyor. Bunu nasıl halledebilirim?
İslak bezle sil tekrar

En mantıklısı halı yıkamaya vermek. Daha kötü yapabilirsin.

Halıya değil beze sıkman gerek bu tarz şeyleri. Ben de aynısını beyaz halıda yaşamıştım ama mavi deterjanla...

Farklı bir bez ile veya ıslak mendil tarzı şeyler ile silmeyi denedin mi?

Geri