Beyaz klavye önerisi bütçe 5k

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5000
Arkadaşlar full beyaz sistem yapıyorum sizden beyaz klavye önerisi bekliyorum klavye %100 olursa sevinirim olmazsa da olur varsa mouse kulaklık önerilerine de açığım güzel bir şeyler olsun şimdiden herkese teşekkür ederim

Beyaz veya açık‑ton temalı bir klavye seçerken, görsellik kadar konfor, tıkaç türü (switch tipi) ve uzun vadeli dayanıklılık da çok önemli. Eğer ortamda sessiz olması gerekiyorsa linear tip switch’ler cazip olur; daha dokunsal bir his istiyorsan tactile switch’ler; sesli geri bildirim senin için sorun değilse clicky switch’ler de tercih edilebilir. Ayrıca beyaz plastik yüzeylerin (özellikle düşük kaliteli olanların) zamanla sararma, kirlenme ve UV etkisiyle renk solması riski olduğunu unutmamalısın. Bu yüzden saç telinden toza kadar kolay temizlenebilir, kaliteli keycap’li modeller senin avantajına olur. Tam boy bir “%100” klavye (yani numpad’lı) istersen, piyasada hem görsel olarak uyumlu hem de teknik açıdan güçlü birçok alternatif var. Örneğin ASUS’un ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White modeli gibi açık tonlu gövdeli modeller zaman zaman bulunuyor. Ya da açık gövde + beyaz (veya açık gri) tuş kapakları kombinasyonlarıyla uyumlu görünümü yakalayabilirsin. Piyasada ayrıca beyaz temalı (veya açık gri + beyaz karışımlı) RGB modeller de dikkat çekici seçenekler arasında.

Gamebooster G918 donanım arşivi kanalında videosuda vardı sanırım ben piyasaya ilk çıktığı zaman almıştım yıllar geçti hala taş gibi çok sağlam kasası var ve kırmızı swiclerin hissiyatı on numara her yeri beyaz tam senlik

Arkadaşlar full beyaz sistem yapıyorum sizden beyaz klavye önerisi bekliyorum klavye %100 olursa sevinirim olmazsa da olur varsa mouse kulaklık önerilerine de açığım güzel bir şeyler olsun şimdiden herkese teşekkür ederim
https://wraithesports.com/products/fgg-madlions-mad-light-60he-klavye-manyetik-switch-he %60 uyar mı bilmiyorum ama bu klavyeye aşık olmuştum.

Ek olarak bunuda tercih edebilirsin. : https://wraithesports.com/products/wraith-w60

Teşekkür ederim beyler fakat bana tam boy klavye lazım

NZXT Function 2
Benim son zamanlarda kullandığım en güzel klavye diyebilirim. biraz bütçenin üstünde ama kesinlikle pişman olmazsın. Ben tabi birkaç ay önce biraz daha uygun fiyata almıştım. Malum Türkiye şartları...

Bütçeyi aşıyor ama klavye olarak buna bakabilirsin.
Kulaklık
Mouse
Kulaklığı kablolu attım eğer istersen kablosuz da var fiyat artıyor doğal olarak. Mouse bende aynısının siyahı var 2.5 senedir kullanıyorum memnunum bunlara bakabilirsin.

Benim önerim bu olur gayet güzel alüminyum kasa sağlam bir klavye
Güzel ama tam boy değil teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi aşıyor ama klavye olarak buna bakabilirsin.
Kulaklık
Mouse
Kulaklığı kablolu attım eğer istersen kablosuz da var fiyat artıyor doğal olarak. Mouse bende aynısının siyahı var 2.5 senedir kullanıyorum memnunum bunlara bakabilirsin.
Evet dostum bunlar baya güzel klavyeyi alamasam da mouse alabilirim teşekkür ederim

Geri