Neler Yeni

Beyaz mouse olarak ne almalıyım?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Furkan
ben kişisel olarak hep logi ve razer mouse bakıyorum bütçe varsa alınabilecek en iyi mouseları üretiyorlar
Benim dex düşüncem var palm tuttuğum için daha rahat olacağını düşünüyorum. Şuan süperlight 1 var siyah beyaz mouse istiyorum ondan değiştireceğim

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emin
Benim dex düşüncem var palm tuttuğum için daha rahat olacağını düşünüyorum. Şuan süperlight 1 var siyah beyaz mouse istiyorum ondan değiştireceğim
eliniz superlight 1 e alışıksa aynı shape şekline yakın bir mouse alın bence

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Furkan
eliniz superlight 1 e alışıksa aynı shape şekline yakın bir mouse alın bence
Ona alışık evet ama palm için ergo daha iyi deniyor bu mousedan önce ergo kullanıyordum aslında ama ağırdı rampagenindi 120 gr dı 😂😂

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emin
Ona alışık evet ama palm için ergo daha iyi deniyor bu mousedan önce ergo kullanıyordum aslında ama ağırdı rampagenindi 120 gr dı 😂😂
kavgaya götürülür mübarek o ne 120gram ergo daha iyi mi bilmiyorum ama alışkanlıkları bozma taraftarı değilim bende şuan viper v3 hyperspeed kullanıyorum ama gözüme arada geliyor viper v3 pro

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Furkan
kavgaya götürülür mübarek o ne 120gram ergo daha iyi mi bilmiyorum ama alışkanlıkları bozma taraftarı değilim bende şuan viper v3 hyperspeed kullanıyorum ama gözüme arada geliyor viper v3 pro
Bilmiyom valla o kadar çok mouse var ki herkes her marka öneriyolar ve hepsine bakıyorum araştırıyorum iyi deniyor. 😂

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emin
Bilmiyom valla o kadar çok mouse var ki herkes her marka öneriyolar ve hepsine bakıyorum araştırıyorum iyi deniyor. 😂
mouseta çok sorun çıkmıyor genelde kaliteli bir şeyse ama razerlarda scroll tuşu sık arıza yapıyor diyorlar ben daha hiç yaşamadım 8 9 aydır bakalım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Furkan
mouseta çok sorun çıkmıyor genelde kaliteli bir şeyse ama razerlarda scroll tuşu sık arıza yapıyor diyorlar ben daha hiç yaşamadım 8 9 aydır bakalım
Aynen o kronik deniyor bende duydum biraz daha düşük bütçeli almıştım biper mini gibi onda da olmuştu

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,589
Üyeler
171,405
Son üye
UnusDeuss
Top Bottom