stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,473
HAYIR.ben kişisel olarak hep logi ve razer mouse bakıyorum bütçe varsa alınabilecek en iyi mouseları üretiyorlar
HAYIR.ben kişisel olarak hep logi ve razer mouse bakıyorum bütçe varsa alınabilecek en iyi mouseları üretiyorlar
Benim dex düşüncem var palm tuttuğum için daha rahat olacağını düşünüyorum. Şuan süperlight 1 var siyah beyaz mouse istiyorum ondan değiştireceğimben kişisel olarak hep logi ve razer mouse bakıyorum bütçe varsa alınabilecek en iyi mouseları üretiyorlar
eliniz superlight 1 e alışıksa aynı shape şekline yakın bir mouse alın benceBenim dex düşüncem var palm tuttuğum için daha rahat olacağını düşünüyorum. Şuan süperlight 1 var siyah beyaz mouse istiyorum ondan değiştireceğim
Ona alışık evet ama palm için ergo daha iyi deniyor bu mousedan önce ergo kullanıyordum aslında ama ağırdı rampagenindi 120 gr dıeliniz superlight 1 e alışıksa aynı shape şekline yakın bir mouse alın bence
kavgaya götürülür mübarek o ne 120gram ergo daha iyi mi bilmiyorum ama alışkanlıkları bozma taraftarı değilim bende şuan viper v3 hyperspeed kullanıyorum ama gözüme arada geliyor viper v3 proOna alışık evet ama palm için ergo daha iyi deniyor bu mousedan önce ergo kullanıyordum aslında ama ağırdı rampagenindi 120 gr dı![]()
Bilmiyom valla o kadar çok mouse var ki herkes her marka öneriyolar ve hepsine bakıyorum araştırıyorum iyi deniyor.kavgaya götürülür mübarek o ne 120gram ergo daha iyi mi bilmiyorum ama alışkanlıkları bozma taraftarı değilim bende şuan viper v3 hyperspeed kullanıyorum ama gözüme arada geliyor viper v3 pro
mouseta çok sorun çıkmıyor genelde kaliteli bir şeyse ama razerlarda scroll tuşu sık arıza yapıyor diyorlar ben daha hiç yaşamadım 8 9 aydır bakalımBilmiyom valla o kadar çok mouse var ki herkes her marka öneriyolar ve hepsine bakıyorum araştırıyorum iyi deniyor.![]()
Aynen o kronik deniyor bende duydum biraz daha düşük bütçeli almıştım biper mini gibi onda da olmuştumouseta çok sorun çıkmıyor genelde kaliteli bir şeyse ama razerlarda scroll tuşu sık arıza yapıyor diyorlar ben daha hiç yaşamadım 8 9 aydır bakalım