YasinMKC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,093
Arkadaşlar bugün yeni mouse geldi, önceki kullandığım rampage mouse u yeniledim yerine claws nexus x1 çektim sizce uyumlu olmuş mu ne düşünüyorsuuz ?
Beyaz renkli klavye alırsan uyumlu olur dost şuan için mouse beyaz klavye siyah o yüzden bi renk uyumu oluşmamışBilemedim ondan konu açtım hocam
Adamın kendince bi fikri olsa böyle bir konu açar mıydı ne saçma sapan bi yorum buSence uymuş mu?
Haklısınız beyaz klavye lazım, aslında mouse bugün geldi siyahı kalmamış iade edip başka mouse mu alsam acabaBeyaz renkli klavye alırsan uyumlu olur dost şuan için mouse beyaz klavye siyah o yüzden bi renk uyumu oluşmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adamın kendince bi fikri olsa böyle bir konu açar mıydı ne saçma sapan bi yorum bu
Beyaz renkli klavye alırsan uyumlu olur dost şuan için mouse beyaz klavye siyah o yüzden bi renk uyumu oluşmamış
Adamın kendince bi fikri olsa böyle bir konu açar mıydı ne saçma sapan bi yorum bu
Valla sen bilirsin böyle şeylere çokta takılma ya uyumlu olsa neee olmasa ne zamanla alırsın uyumlusunuHaklısınız beyaz klavye lazım, aslında mouse bugün geldi siyahı kalmamış iade edip başka mouse mu alsam acaba
Çok kötü duruyor mu sizce hocam, ben bi tık takıntılı biriyim deValla sen bilirsin böyle şeylere çokta takılma ya uyumlu olsa neee olmasa ne zamanla alırsın uyumlusunu
Teşekkür ederim hocam temudan almıştımValla sen bilirsin böyle şeylere çokta takılma ya uyumlu olsa neee olmasa ne zamanla alırsın uyumlusunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mousepadin çok güzel bu arada rengine bayıldım
Aynen haklısınız dediğiniz gibi klavye yenilemem lazım teşkkür ederim bu arada yorumunuz için, bu mouse 1000 Hertz eskisi 125 di ve 300 liraya aldım.Yok yok aksine daha iyi bile duruyor neden çünkü mousepad açık renk sen oraya açık renk bi mouse ekleyince bi tık daha iyi bile durmuş dediğim gibi attığım beyaz klavyeyi alsan (şuan için en kaliteli fiyat performans uygun ürün o klavyeler nezdinde) bence her şey oturur