Beyaz Mouse Sistemime Uymuş Mu ?

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,093
Arkadaşlar bugün yeni mouse geldi, önceki kullandığım rampage mouse u yeniledim yerine claws nexus x1 çektim sizce uyumlu olmuş mu ne düşünüyorsuuz ?

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-06-14 saat 18.43.37_b7dd9d0a.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-14 saat 18.43.37_b7dd9d0a.webp
    271.2 KB · Hit: 30
  • WhatsApp Görsel 2025-06-14 saat 18.43.49_86b169cf.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-14 saat 18.43.49_86b169cf.webp
    342.6 KB · Hit: 26
Sence uymuş mu?

Beyaz renkli klavye alırsan uyumlu olur dost şuan için mouse beyaz klavye siyah o yüzden bi renk uyumu oluşmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamın kendince bi fikri olsa böyle bir konu açar mıydı ne saçma sapan bi yorum bu
Haklısınız beyaz klavye lazım, aslında mouse bugün geldi siyahı kalmamış iade edip başka mouse mu alsam acaba

Beyaz renkli klavye alırsan uyumlu olur dost şuan için mouse beyaz klavye siyah o yüzden bi renk uyumu oluşmamış

Adamın kendince bi fikri olsa böyle bir konu açar mıydı ne saçma sapan bi yorum bu

Olmamış derse zevkli olduğunu anlayacağım, olmuş derse zevksiz birisi olduğunu anlayıp öneri yapmayacağım. Büyük düşünemiyorsan beni engelle kardeşim, beynin yanar.

Olmamış kardeşim bu arada.

Haklısınız beyaz klavye lazım, aslında mouse bugün geldi siyahı kalmamış iade edip başka mouse mu alsam acaba
Valla sen bilirsin böyle şeylere çokta takılma ya uyumlu olsa neee olmasa ne zamanla alırsın uyumlusunu

Mousepadin çok güzel bu arada rengine bayıldım

Valla sen bilirsin böyle şeylere çokta takılma ya uyumlu olsa neee olmasa ne zamanla alırsın uyumlusunu
Çok kötü duruyor mu sizce hocam, ben bi tık takıntılı biriyim de :D, eskisi böyleydi

Mousepadin çok güzel bu arada rengine bayıldım
Teşekkür ederim hocam temudan almıştım

Ekler

• IMG_20250523_115856_373.webp
    IMG_20250523_115856_373.webp
    896.8 KB · Hit: 12
Yok yok aksine daha iyi bile duruyor neden çünkü mousepad açık renk sen oraya açık renk bi mouse ekleyince bi tık daha iyi bile durmuş dediğim gibi attığım beyaz klavyeyi alsan (şuan için en kaliteli fiyat performans uygun ürün o klavyeler nezdinde) bence her şey oturur

mouse pad ve mouse uyumlu ,klavye uyumsuz.mouse pad ve masa uyumsuz , kabloları gizlemelisin nasıl yaparsın bilmiyorum anca öyle mükemmel olur

Yok yok aksine daha iyi bile duruyor neden çünkü mousepad açık renk sen oraya açık renk bi mouse ekleyince bi tık daha iyi bile durmuş dediğim gibi attığım beyaz klavyeyi alsan (şuan için en kaliteli fiyat performans uygun ürün o klavyeler nezdinde) bence her şey oturur
Aynen haklısınız dediğiniz gibi klavye yenilemem lazım teşkkür ederim bu arada yorumunuz için, bu mouse 1000 Hertz eskisi 125 di ve 300 liraya aldım.

Son düzenleme:
Geri