Ü ÜmitYlmz 80+ Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 63 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Ümit Yılmaz 3 Temmuz 2024 #1 Bütçe 3000 Arkadaşlar beyaz bir klavye arayışındayım ama numpadli istiyorum. Numpadsiz kullandım alışamadım o yüzden numpad olursa sevinirim. Maks bütçe 3-4k
Arkadaşlar beyaz bir klavye arayışındayım ama numpadli istiyorum. Numpadsiz kullandım alışamadım o yüzden numpad olursa sevinirim. Maks bütçe 3-4k
E Exhos 80+ Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 141 Dahası Reaksiyon skoru 46 İsim Zekeriya T 4 Temmuz 2024 #2 ÜmitYlmz yazmış: Arkadaşlar beyaz bir klavye arayışındayım ama numpadli istiyorum. Numpadsiz kullandım alışamadım o yüzden numpad olursa sevinirim. Maks bütçe 3-4k Devamı için tıklayın... Bunlara bakabilirsiniz: RK98 kraliyet Kludge kablosuz mekanik klavye 100 tuÅları tri-mod 2.4G/Bluetooth/USB RGB arkadan aydınlatmalı çalıÅırken deÄiÅtirilebilir oyun klavyeler - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com ROYAL KLUDGE RK92 RGB Mekanik Klavye Ãç Modlu BT5.0/2.4G/USB-C 92 TuÅ ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Bluetooth Kablosuz Oyun Klavyesi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com YUNZII YZ98 beyaz tam boy mekanik oyun klavyesi, Vintage 99 tuÅları Hot Swap conta 98% düzeni kablosuz RGB arkadan aydınlatmalı klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com EPOMAKER x AULA F99 99-anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye Bluetooth 5.0/2.4G kablosuz/kablolu conta-Mac/Win için montaj - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com En sondakini kendi websitesinden veya amazondan da alabilirsiniz. Son düzenleme: 4 Temmuz 2024
ÜmitYlmz yazmış: Arkadaşlar beyaz bir klavye arayışındayım ama numpadli istiyorum. Numpadsiz kullandım alışamadım o yüzden numpad olursa sevinirim. Maks bütçe 3-4k Devamı için tıklayın... Bunlara bakabilirsiniz: RK98 kraliyet Kludge kablosuz mekanik klavye 100 tuÅları tri-mod 2.4G/Bluetooth/USB RGB arkadan aydınlatmalı çalıÅırken deÄiÅtirilebilir oyun klavyeler - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com ROYAL KLUDGE RK92 RGB Mekanik Klavye Ãç Modlu BT5.0/2.4G/USB-C 92 TuÅ ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Bluetooth Kablosuz Oyun Klavyesi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com YUNZII YZ98 beyaz tam boy mekanik oyun klavyesi, Vintage 99 tuÅları Hot Swap conta 98% düzeni kablosuz RGB arkadan aydınlatmalı klavye - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com EPOMAKER x AULA F99 99-anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye Bluetooth 5.0/2.4G kablosuz/kablolu conta-Mac/Win için montaj - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com En sondakini kendi websitesinden veya amazondan da alabilirsiniz.
FrozenFelon 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 46 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Furkan SÖNMEZ 6 Temmuz 2024 #3 Ajazz ak992 red switchli klavye tavsiye ederim. kendim kullanıyorum çok şeker bir klavye. coil cable var 3 farklı bağlantı tipi var. pastel renkler ve beyaz ağırlıklı keycapsler var hotswap bir klavye. bakmanı tavsiye ederim
Ajazz ak992 red switchli klavye tavsiye ederim. kendim kullanıyorum çok şeker bir klavye. coil cable var 3 farklı bağlantı tipi var. pastel renkler ve beyaz ağırlıklı keycapsler var hotswap bir klavye. bakmanı tavsiye ederim