Bütçe?Beyaz sistemim için 1000W GOLD kaliteli bir PSU ihtiyacım var fikirlerinizi bekliyorum
kaliteli beyaz psu çok yok olanlarda fazlasıyla pahalı siyah bir psu alıp kablolarını beyaz bir kumaş ile kaplamak en mantıklısı olacaktır.Beyaz sistemim için 1000W GOLD kaliteli bir PSU ihtiyacım var fikirlerinizi bekliyorum
Bu bütçede siyah alıp beyaz sleeve kablo takılması daha mantıklı.8-10k
Peki White PSU ne önerirsiniz ?
Bu arada bu satıcıdan mümkünse alınmasın. Daha 2 saat önce bu satıcı ile yaşanılan bir sorun ile konu açıldı.https://www.idefix.com/enermax-revo...t-p-7957286?vendorId=4637&ref=akakce&v=1.60.6 Bunu al geç hocam ömür boyu kullan.
İç kalite malzemesi olsun her şeyi çok mükemmel ben satın aldım daha yeni Montajını yaptım 1200W bide geleceğe yatırım.
BetaPlus'dan almıştım bende hocam ne sorunu yaşanmış görmedim ?![]()
GIGABYTE AORUS ELITE 1000W 80+ Platinum Gen 5.0 ATX 3.1 Full Modüler 120mm Fanli Beyaz PSU | ITOPYA
GIGABYTE AORUS ELITE 1000W 80+ Platinum Gen 5.0 ATX 3.1 Full Modüler 120mm Fanli Beyaz PSU En iyi fiyat seçenekleri ile GP-AE1000PM-PG5ICE ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu model var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada bu satıcıdan alınmasın. Daha 2 saat önce bu satıcı ile yaşanılan bir sorun ile konu açıldı.
BetaPlus'dan almıştım bende hocam ne sorunu yaşanmış görmedim ?
Şansı yokmuş bileşen işi şans işidir kimine düzgün gelir kimine bozuk hocam.Enermax Revulation D.F. X 1200W şu anki fiyatıyla alınır mı?
Neyse efenim, e-mail attım çünkü başta ne istiyorsanız yaparız diyorlardı ister para iadesi ister birebir değişim hatta göndereceğiniz kutunun içine bizden ne istediğinize dair not yazın diyorlardı. Oraya da detaylıca yazmıştım ama ona rağmen para iadesi. Absürt ve mağdur etmek üstüne mağdur...techolay.net
Burada yazıyor. İade ile alakalı bir sorun yaşanmış.
O kısım değil aslında. İade sıkıntılı. Değişim yapmaları gerekirdi normalde.Şansı yokmuş bileşen işi şans işidir kimine düzgün gelir kimine bozuk hocam.![]()
Evet değişim yapmaları gerekliydi normalde hocam.O kısım değil aslında. İade sıkıntılı. Değişim yapmaları gerekirdi normalde.