valla zaten beyaz psu bulunmuyor bulunsa bile çok pahalı hele 5000 serrisi kartta ben 1000watt onerdiklerini gordum anca asus rog var o seceneklerde onlarda 13 14 bin tlBeyaz Psu lazım. Beyaz sistem için 9800x3d ve 5080 veya 5070ti için kullanacağım. Beyaz olması ve birazda sessiz olması önemli bilmiyorum ne kadar ses yapıyor ama psular
Bulmam gerek mecbur yoksa çok kötü durucak psu siyah siyahvalla zaten beyaz psu bulunmuyor bulunsa bile çok pahalı hele 5000 serrisi kartta ben 1000watt onerdiklerini gordum anca asus rog var o seceneklerde onlarda 13 14 bin tl
Aynen bi lianli 850 w platinium var başka göremedim doğru dzügün ama 850 yetermi şüphelerim varoha psu ararken şunu fark etimdüzgün beyaz psu yok piyasada
siyah alıp kablolara bir beyaz parca gecirebilirsinBulmam gerek mecbur yoksa çok kötü durucak psu siyah siyah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen bi lianli 850 w platinium var başka göremedim doğru dzügün ama 850 yetermi şüphelerim var
Sadece kablo mevzu değilki psu monte edince arkadaki güç kablosu giriş yeride siyah oluyor oda kötüsiyah alıp kablolara bir beyaz parca gecirebilirsinbu video ki gibi
arkada diye cok gorunmiyecektir ama senin tercigin cokta yapıcak birşeyin yokSadece kablo mevzu değilki psu monte edince arkadaki güç kablosu giriş yeride siyah oluyor oda kötü
Knk kablo bulunur sorun yokta arkadan bile siyah siyah güç çıkış yeri görünecek o kötü oluyorknk sana siyağ psu önersem sende bu kabloları alsan nasıl olur https://www.trendyol.com/genel-mark...tiqueId=61&merchantId=136047&utm_source=aff_t
Onu baya önce gördüm 10 dkkada bitirmişlerAGA SANA TAM ŞUNU ÖNERCEKTİM BİTİ YA bide çok kaliteli Alıntıyı görüntüle
bütcen nedir ?Beyaz Psu lazım. Beyaz sistem için 9800x3d ve 5080 veya 5070ti için kullanacağım. Beyaz olması ve birazda sessiz olması önemli bilmiyorum ne kadar ses yapıyor ama psular