Beyaz kasa psu önerisi

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
542
Sisteme 30k domaldım. Görüntü çok çirkin. Ekran kartım beyaz, kule tipim beyaz, psu ramler ve anakart siyah, anakart değiştirmeye değmez diye düşünüyorum, ramde çokta umrumda değil,

Sessiz olmak 1. şartıyla 2. şartıda beyaz olması haliyle, mAtx, Beyaz SESSİZ psu lu bir kasa arıyorum, çok büyük olmasın, büyüklük kıstasım değil bu arada 6000 tl ye kadar çıkabilişrim.

5600 5060 sistem var.

Noname parça istemiyorum sistemde ama 240 lık beyaz zottiri bi sıvı soğutma nasıl gider? Kule tipiyle memnunum amacım görünüş sadece

Şuan aktif kullandığım Corsair 3500X rm850e beyaz psu bundle ürününü tavsiye ederim fanlar sesli çalışıyor bios ayarlarından hızını ayarlayabiliyorsun ben %50 kullanıyorum yeterli geliyor incele istersen

Şuan aktif kullandığım Corsair 3500X rm850e beyaz psu bundle ürününü tavsiye ederim fanlar sesli çalışıyor bios ayarlarından hızını ayarlayabiliyorsun ben %50 kullanıyorum yeterli geliyor incele istersen
kasa e atx ben matx istedim, 10k benim bütçem max 6k o da en maxı

Sisteme 30k domaldım. Görüntü çok çirkin. Ekran kartım beyaz, kule tipim beyaz, psu ramler ve anakart siyah, anakart değiştirmeye değmez diye düşünüyorum, ramde çokta umrumda değil,

Sessiz olmak 1. şartıyla 2. şartıda beyaz olması haliyle, mAtx, Beyaz SESSİZ psu lu bir kasa arıyorum, çok büyük olmasın, büyüklük kıstasım değil bu arada 6000 tl ye kadar çıkabilişrim.

5600 5060 sistem var.

kasa e atx ben matx istedim, 10k benim bütçem max 6k o da en maxı
Anladım belki bütçe çıkarabilirsin fikrin değişir onun için yazdım fikir olsun diye kusura bakma

Ekler

• 10427.webp
    10427.webp
    590.1 KB · Hit: 5
  • 9914.webp
    9914.webp
    641.8 KB · Hit: 7
  • 9913.webp
    9913.webp
    634 KB · Hit: 7
  • 9918.webp
    9918.webp
    630.1 KB · Hit: 8
  • 9916.webp
    9916.webp
    766.5 KB · Hit: 8

5600 5060 sistem var.
Bu istekleriniz bu bütçede çok zor. En azından Beyaz PSU'dan vazgeçmeniz lazım. Sonradan sleeve ekleyebelirsin.

Bu istekleriniz bu bütçede çok zor. En azından Beyaz PSU'dan vazgeçmeniz lazım. Sonradan sleeve ekleyebelirsin.
kasa alsam psu ses yapacak psu alsam kasanın fanları ses yapacak ben 2-3 verirdim 6 benim kendimi en zorladığım sayı, bende tatminkrasızlıkta var, 20k da veririm alırım ama neden aldım hissiyatına düşmek istemiyorum Ekran kartına o kadar vermek kanayaan yaram. Suprım X 3070 daha haşmetli duruyıor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MAG Pano sessiz mi? 2. el psu nası mallar gelir?

kasa alsam psu ses yapacak psu alsam kasanın fanları ses yapacak ben 2-3 verirdim 6 benim kendimi en zorladığım sayı, bende tatminkrasızlıkta var, 20k da veririm alırım ama neden aldım hissiyatına düşmek istemiyorum Ekran kartına o kadar vermek kanayaan yaram. Suprım X 3070 daha haşmetli duruyıor
6.000TL beyaz kaliteli ikili için yeterli değil. Zaten beyaz PSU kıtlığı bulunuyor nedense. Piyasada beyaz ucuz PSU yok.

Rampage MATE 650W belki olabilir. Ama kumara girmiş olursun. Üreticisi KinPower adında bir OEM üretici. Tabii RAMPAGE iç bileşenlerde neleri değiştirmiştir ne yapmıştır bilinmez. Risemode adındaki markada da aynı model var. O techlab onaylı.

Bir de fazeon 650w var. 550w olarak düsünebilirsin ama buda kumar olur.

6.000TL beyaz kaliteli ikili için yeterli değil. Zaten beyaz PSU kıtlığı bulunuyor nedense. Piyasada beyaz ucuz PSU yok.

Rampage MATE 650W belki olabilir. Ama kumara girmiş olursun. Üreticisi KinPower adında bir OEM üretici. Tabii RAMPAGE iç bileşenlerde neleri değiştirmiştir ne yapmıştır bilinmez. Risemode adındaki markada da aynı model var. O techlab onaylı.

beyaz için ayrı para saymayı kabul ettim ama hafta içi 50 saatimi işte hiç edip işten sonra 3 saatin kaldığı için kendime ayırdığım 10-20k lara çıkmak bozuyor. Beyaz donanımlı parçalar için 20-30k daha eklemek lazım galiba ama ben 1-2 valo atıp çıkıyorum, oyundan da zevk alıyorum. Ekipmanlarımda şükür güzel, monitör hem boyuma hem gözüme küçük geliyor 24 inç ama hzi 240 ondan değişemşyoeum. O paraları sisteme vereceğime Mobitörü 27 ya da 32 inç devasa bir şeye çekeyim diyorum, en başta belirttiğim şeylerden ötürü + parayı aslanın ağzından aldığım için koyuyor harcamak. Monitör alsam bu sefer fanların sesi delirtecek uyuşturucu gibi bir şeydir demişimdğr sistem işi, hiç tatmin olmazsın. Ben zamanında ryzen 5 5600 e dünyanın en iyi, zor, ulaşılmaz işlemcisi gibi bakardım şimdi pentium gibi gözümde..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en top harbi işletir f/p kasa psu önerin nedir? Kasa hakkında konuşmamışsın, benim a520 uyar mı? Uyar diye baktıydım ben. Dönüştürücü de varmoş içinde argb yanlış değilsem incelem biroedunda öyle gördüydüm. Kule tipi fanı argb thermalright sonradan taktım 1 kez rengini ayarlayamadım, anakartımda arfb olmadığı için. Kasa zoko şuanki, onun dönüştürücüsündekiler takayım derken de kısa devre yapıp onun argbleri de patlattım. Biraz ondan biraz anakart matx kasa atx boş gözükmesinden baya bi faktöründe sezinden kaynaklı değiştirmek istiyorum kasayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,592
Üyeler
186,083
Son üye
Puuw1999
Geri