Full beyaz mı olmalı?Beyaz olması ve rapid trigger desteklemesi şart arkadaşlar var mı öyle bir klavye ?
Wraith esports manyetik klavyelerine bakınEvet hocam setup'um beyaz olduğu için beyaz klavye lazım.
Şuan anlık olarak bunu kullanıyorum zaten Alırken hangi kafayla aldım bilmiyorum gerçekten iğrenç duruyor. Başka öneriniz var mıhttps://wraithesports.com/products/...ers-edition-on-siparis?variant=48576740851905 alırsanız bu var ama tam beyaz degıl
renge fazla takılmayın ıs gorsun yeterŞuan anlık olarak bunu kullanıyorum zaten Alırken hangi kafayla aldım bilmiyorum gerçekten iğrenç duruyor. Başka öneriniz var mı
Hocam ben kendi kullandığım klavyeyi önereyim göz atın. Dareu EK75 RT beyaz olanı kullanıyorum. Klavye tam beyaz değil kırmızı ve yeşil keycapsler var ancak sırıtmıyor ve güzel gözüküyor. Zaten halihazırda elinizde üstteki klavye varsa o keycapsleri de kullanabilirsinz.Şuan anlık olarak bunu kullanıyorum zaten Alırken hangi kafayla aldım bilmiyorum gerçekten iğrenç duruyor. Başka öneriniz var mı