Neler Yeni

Beyaz Setup için beyaz masa, sandalye ve aksesuar öneriniz var mı?

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Bütçe
5500
Bütçem 5-6k arası. Masayı Kendim L yaptırsam masrafı ne kadar olur? Sandalye gaming olmak zorunda değil. 2. El önerilere de açığım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bütçem 5-6k arası. Masayı Kendim L yaptırsam masrafı ne kadar olur? Sandalye gaming olmak zorunda değil. 2. El önerilere de açığım
Masayı yaptırmak için mobilyacılara gidip ölçü vererek fiyat alman lazım

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
L tip biz yaptirmistik tabi akraba ama indirim yapmadigini biliyorum 2018 zamanları 400 TL gibi birşeydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

L tip biz yaptirmistik tabi akraba ama indirim yapmadigini biliyorum 2018 zamanları 400 TL gibi birşeydi.
Ama masa büyüktü

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masayı yaptırmak için mobilyacılara gidip ölçü vererek fiyat alman lazım
Tahmini ne çıkar bilmediğim için aklıma takılıyor. Bir tarafı 200, diğer tarafı 90 olsa yeter

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Gidiyorsun demirciye ölçüleri veriyorsun sana fırın boyalı bir profil çıkartıyor üstüne istediğin ayarda mdf çaktırıyorsun daha uyguna istediğin renkte sağlam masan olmuş oluyor.
Ha ölçüleri daha dar alabilirsin mdf ile arasında genelde 5 er fark olur sen 10 da yapabilirsin kişisel tercihin.İşcilik biraz daha fazla olsun istersen profilin ayakları çapraz falan değişik modellerde çizdirebilirsin.Onun dışında hazır masalarda çerçeve olmasına dikkat et yoksa masa diye beşik almış olursun bu yüzden kendin imâl ettirmen en sağlıklısı.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkea da L tipi masanın üstü var. Ayakları kendin alıyorsun. Evde olsaydım link atardım ama görürsün zaten ikea da

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gidiyorsun demirciye ölçüleri veriyorsun sana fırın boyalı bir profil çıkartıyor üstüne istediğin ayarda mdf çaktırıyorsun daha uyguna istediğin renkte sağlam masan olmuş oluyor.
Ha ölçüleri daha dar alabilirsin mdf ile arasında genelde 5 er fark olur sen 10 da yapabilirsin kişisel tercihin.İşcilik biraz daha fazla olsun istersen profilin ayakları çapraz falan değişik modellerde çizdirebilirsin.Onun dışında hazır masalarda çerçeve olmasına dikkat et yoksa masa diye beşik almış olursun bu yüzden kendin imâl ettirmen en sağlıklısı.
Hazır satılan ayaklar nasıl? Yaşadığım yerde kaliteli bir demirci olduğunu düşünmüyorum. Üzerinde kaynak izi olan bir ayak almak istemem

Birde sandalye ve aksesuar öneriniz de var mı? 3k masaya, 2k sandalyeye harcamak istiyorum

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Eğer demirci çok kötü değilse boyayla halloluyor kaynak çok ince gözükür onun dışında hazır satılan masa ayaklarının çerçeveli olmasına dikkat et.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Hazır satılan ayaklar nasıl? Yaşadığım yerde kaliteli bir demirci olduğunu düşünmüyorum. Üzerinde kaynak izi olan bir ayak almak istemem

Birde sandalye ve aksesuar öneriniz de var mı? 3k masaya, 2k sandalyeye harcamak istiyorum
Bence masayı 2kya halledebilirsin diye tahmin ediyorum adamlardan fiyat almadan bilemem ama

Bence masayı 2kya halledebilirsin diye tahmin ediyorum adamlardan fiyat almadan bilemem ama
2kya hazır güzel masalar da vardır ya bi iyice baksaydınız internetten

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836

2kya hazır güzel masalar da vardır ya bi iyice baksaydınız internetten
Var ama çok inceler. Güven vermiyorlar.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836

Freix

80+ Bronze
masayı mdf pahalı gelebilir suntalam kullanabilirsin hem suntalam kaplama mdf boya oluyor. tabi ki mdf daha sağlam ama çok çiziliyor ve gereksiz pahalı. Mobilyacı olarak tavsiyem 3cm mdf yerine 5cm suntalam kullanmandır. Masada kesinlikle boya önermiyorum.

masayı mdf pahalı gelebilir suntalam kullanabilirsin hem suntalam kaplama mdf boya oluyor. tabi ki mdf daha sağlam ama çok çiziliyor ve gereksiz pahalı. Mobilyacı olarak tavsiyem 3cm mdf yerine 5cm suntalam kullanmandır. Masada kesinlikle boya önermiyorum.
mdf kaplamalar da oluyor ama fiyatı ateş pahası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom