asko56
80+ Silver
anladım o zaman zaten 1000 tl bandında tek seçeneginiz glorius oluyorOnu satacam hocam alıcısı var zaten aklımda glarious vardi
anladım o zaman zaten 1000 tl bandında tek seçeneginiz glorius oluyorOnu satacam hocam alıcısı var zaten aklımda glarious vardi
Attiklariniz daha iyi midir?anladım o zaman zaten 1000 tl bandında tek seçeneginiz glorius oluyor
İyiziconun nasıl bi kampanyası var hocam göremedimHerşeyi beyaz yapıcam öyle karar verdim hocam birde indirim var iyizico ve nays ile uygun fiyata geliyor klavye düşünmedim ama daha ilk önceliğim klavye ve mouse mousepad
Hocam bitmiş heralde bende baktım 750 ye 250 vardiİyiziconun nasıl bi kampanyası var hocam göremedim
klavye mouse vereyim 3500 TL'ye beyaz klavye epomaker th66 (SIFIR) logitech g pro superlight(6 ay garantili kutulu az kullanılmış)Mouse Bütçe 2k [BEYAZ OLMASI ŞART]
Klavye Bütçe 2k [BEYAZ OLMASI ŞART]
Kasa [BEYAZ OLMASI ŞART] 4K
Monitör 5K BÜTÇE
Mouse Pad Max 500 beyaz olması şart
İkinci el düşünmüyorum hocamklavye mouse vereyim 3500 TL'ye beyaz klavye epomaker th66 (SIFIR) logitech g pro superlight(6 ay garantili kutulu az kullanılmış)
Eyw hocam sağolasınkasa olarak www.qp.com.tr/lian-li-lancool-216-beyaz-argb-e-atx-mid-tower-bilgisayar-kasasi tavsiye ederim kullanıyorum çok iyi bir ürün.
dostum mouse dan çok anlamam ama bence 300 liralık üründe işini görür yani 1000 liralık ile 300 lrialık arasında ne fark var bilmiyorumAttiklariniz daha iyi midir?