Neler Yeni

Öneri Beyaz sistem toplamak istiyorum.

louis bloom

80+ Silver
Bütçe
3500
Dostlar merhaba. RAMleri degistirdim ve alırkende beyaz renk aldım sleeved kabloda ekledim beyaz renk ve anakartida beyaz alacagim. Kasayida degistirmeye karar verdim Beyaz sistem kurabileceğim önerdiğiniz kasa var mı ? Corsair iCue 5000X gayet güzel geldi bana.

şu anki kasam :
Sharkoon TG5 ARGB PRO

Kontfire

80+ Silver
Dostlar merhaba. RAMleri degistirdim ve alırkende beyaz renk aldım sleeved kabloda ekledim beyaz renk ve anakartida beyaz alacagim. Kasayida degistirmeye karar verdim Beyaz sistem kurabileceğim önerdiğiniz kasa var mı ? Corsair iCue 5000X gayet güzel geldi bana.

şu anki kasam :
Sharkoon TG5 ARGB PRO
Irkçılık sistem toplamaya kadar yayılmış (!)

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

şu anki kasam :
Sharkoon TG5 ARGB PRO

Bu kasayı da çok kullanan gördüm. Fikri ve bilgisi olan belirtsin.

louis bloom

80+ Silver
hocam dun itopya magazasinda bu kasanin kurulu sistemli halini gördüm ancak full atx ya da 5000x gibi mid olup buyuk olan kasalari istiyorum. su anki sistem kasasi midatx ve ona da sığamadığım icin degistirecegim yoksa bu attığınız kasada görünüş olarak çok şık ancak çokta küçük

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
hocam dun itopya magazasinda bu kasanin kurulu sistemli halini gördüm ancak full atx ya da 5000x gibi mid olup buyuk olan kasalari istiyorum. su anki sistem kadasi midatx ve ona da sığamadım icin degistirecegim yoksa bu attığınız kasada görünüş olarak çok şık ancak çokta küçük
Anladım. Umarım dilediğiniz kasayı bulursunuz. Bulursanız da buradan paylaşır mısınız?

louis bloom

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,737
Üyeler
166,077
Son üye
Ensarrrrr