Beyaz sistem toplamak mantıklı mı ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
369
Beyler kendi açımdan konuşursam eğer beyaz renk gözüme aşırı estetik geliyor. Haliyle yeni toplayacağım üst düzey sistemi de beyaz toplamak istiyorum. Almayı planladığım bütün parçalar hazır ve beyazı mevcut fakat mevzu ekran kartına gelince istediğimiz modelin beyazını bulmak tam bir çile. Örnek veriyorum şuan 5090 almak istesem beyaz renk yok gördüğüm kadarıyla. Haliyle beklemekten başka çare kalmıyor. Yani sizce beyaz kasa toplama işine girmek mantıklı mı ? Veya her şeyi beyaz alıp , ekran kartını siyah falan mı almak lazım. Ne düşünüyorsunuz ?

Beyler kendi açımdan konuşursam eğer beyaz renk gözüme aşırı estetik geliyor. Haliyle yeni toplayacağım üst düzey sistemi de beyaz toplamak istiyorum. Almayı planladığım bütün parçalar hazır ve beyazı mevcut fakat mevzu ekran kartına gelince istediğimiz modelin beyazını bulmak tam bir çile. Örnek veriyorum şuan 5090 almak istesem beyaz renk yok gördüğüm kadarıyla. Haliyle beklemekten başka çare kalmıyor. Yani sizce beyaz kasa toplama işine girmek mantıklı mı ? Veya her şeyi beyaz alıp , ekran kartını siyah falan mı almak lazım. Ne düşünüyorsunuz ?
Ben beyaz sistem topladım görünüş açısından kesinlikle mükemmel ama fp olarak bakarsak gereksiz geliyor bu birazda bütçeye bağlı bi durum

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
hocam düşük ve orta sistemleri beyaz almak istenirse fiyatlar uçuyor. bütçe yüksekse toplanabilir.

Ben beyaz sistem topladım görünüş açısından kesinlikle mükemmel ama fp olarak bakarsak gereksiz geliyor bu birazda bütçeye bağlı bi durum
hocam düşük ve orta sistemleri beyaz almak istenirse fiyatlar uçuyor. bütçe yüksekse toplanabilir.
Fiyatı önemli değil bütçe konusunda sıkıntı yok da asıl mevzu parça bulabilmek. Konu detayında bundan bahsettim. Mesela almak istediğim ekran kartının beyazı yok. Şuan beyaz ekran kartı üreten bir tek gigabyte aero serisi var bildiğim kadarıyla. Başka marka var mı veya alınır mı hiç bilmiyorum.

Şahsi fikrim abartı işi. Bilgisayar bu sonuçta, belli bir noktadan sonra amacının dışına çıkmamalı

Bütçe varsa kesinlikle alınır. Şahsen ben 100 binlerce lira para verdiğim ürünün istemediğim bir görüntüye sahip olmasını istemem.

bence beyaz yerine dahada estetik gözüken ürünler almak daha mantıklı

mesela temel örnek

oled panelli kasa yada oled panelli sıfı sogutucu gibi gibi

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497