Neler Yeni

Beyaz kasa toplamak riskli mi sizce ?

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
furkan
Morpheus gibi bir kasadan, akvaryum tarzı kasaya geçmek, ayağınıza sıkmak olur, ha daha güzel görüntü olur akvaryum kasa, ama bu kadar + yönü varken, gidip morpheus kasayı satmazdım.
yani beyaz sistemde görüntü güzel olabilir ondan zaten şuan satılmıyor. muhtemelen buna dizecem gibi zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sararma vs o tarz bir şey yok dostum sırf siyah kasa hemen tozlanıp belli oluyor diye beyaz topladım ne toz gözüküyor ne bir şey 😂
güzel ozaman

ruaF1912

80+ Bronze
yani beyaz sistemde görüntü güzel olabilir ondan zaten şuan satılmıyor. muhtemelen buna dizecem gibi zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel ozaman
Satan 1 tane yer var white versiyonu ama biraz tuzlu :) zamanında 6.5k ya almıştım, almadan önce 5.799 tl görmüştü alamadığıma pişman olmuştum bu fiyata, ömürlük kasa olur sizin adınıza, beyaz kasanın içerisine siyah bileşenler de güzel durur bence, tabi size kalmış.

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ustam
Yeni bir kasa toplayacam arkadaşlar ve beyaz toplamayı çok istiyorum lakin her niyetlendiğimde bazı düşünceler beni soğutuyor. Mesela sistemi topladıktan sonra örnek veriyorum ram'ler bozuldu diyelim. Bozulduğu zaman o parçayı atıp yenisini alayim desem tekrardan beyaz ram bulmakta zorluk çekecem gibi. Veya beyaz ram bulacam belki fakat istediğim gibi bir ram olmayacak gibime geliyor. Yani kısacası bilgisayar parçalarında siyah renk standart olduğu için seçenek çok fazla. Fakat beyaz istediğimiz zaman her modelin beyazı olmuyor. Sizce beyaz kasa toplamak bu açıdan bir risk mi ? Değer mi beyaz toplamaya yoksa usülüne göre siyah toplayıp geçeyim mi ?
Sigara içiyorsundur sararır tozlanır yine kötü durur o yüzden siyah al geç derim en temizi

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
furkan
Satan 1 tane yer var white versiyonu ama biraz tuzlu :) zamanında 6.5k ya almıştım, almadan önce 5.799 tl görmüştü alamadığıma pişman olmuştum bu fiyata, ömürlük kasa olur sizin adınıza, beyaz kasanın içerisine siyah bileşenler de güzel durur bence, tabi size kalmış.
yok beyaz dizecem sıvı soğutma var. kasayı aldım bu arada 5000 e aldım hatta indirimden almıştım geçtiğimiz yaz. işlemci 9800x3d aldım oda hazır. şuan anakart ram alacam bide ekran kartı kaldı

siyabent

80+ Bronze
Ben olsam uyduna toplar boyarım kaliteli şekile boyanırsa sorun yaşanacağını düşünmüyorum çoğu üründe

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yener
yok beyaz dizecem sıvı soğutma var. kasayı aldım bu arada 5000 e aldım hatta indirimden almıştım geçtiğimiz yaz. işlemci 9800x3d aldım oda hazır. şuan anakart ram alacam bide ekran kartı kaldı
Ürünleri paylaşırsanız memnun olurum. 9800x3d kaça nereden aldınız?

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
furkan
Ürünleri paylaşırsanız memnun olurum. 9800x3d kaça nereden aldınız?
hocam 21000 e aldım ince hesaptan geming gecesinden. sıvı soğutma arctic III 420 mm white yurt dışından getirttim tanıdıklara 4kya. kasa yazın almıştım deepcool morpheus white. anakart asus rog x870-a alıcam amazona gelmesini bekliyorum. ram gskill trident z5 royal neo alıcam muhtemelen 16x2 şeklinde. güç kaynağı muhtemelen asus rog loki alıcam 850w. ssd 2tb kingston kc 3000 veya samsung 990 pro alıcam. ekran kartı şimdilik eski 1660 süper kullanıcam. asus rogun beyazı çıkınca 5070ti veya 5080 alıcam beyaz rog serisi. kasa fanlarıda muhtemelen lian li olacak gibi duruyor.

KlausM

80+ Silver
Beyaz yapacaksan tüm ekipmanlara beyaz yakışır

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Deniz Bulut
Anakartlarda bile tamamen beyaz devri başladı. Bu konularda kendini kasmana gerek yok. Her ürünün beyazının çok fazla çeşidi var artık. Markalarda farkında insanların beyaza yöneldiğinin. Eskiden beyaz anakart diye bir şey , beyaz psu diye bir şey de yoktu ama fark ettiyseniz son dönemlerde piyasada artmaya başladı bu ürünler. Çıkan neredeyse tüm ürünler renk seçenekleri ile çıkıyor artık. Sigara çok önemli bir konu burada eğer bilgisayarın olduğu odada sigara içiliyorsa hiç beyaza bulaşmıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yener
hocam 21000 e aldım ince hesaptan geming gecesinden. sıvı soğutma arctic III 420 mm white yurt dışından getirttim tanıdıklara 4kya. kasa yazın almıştım deepcool morpheus white. anakart asus rog x870-a alıcam amazona gelmesini bekliyorum. ram gskill trident z5 royal neo alıcam muhtemelen 16x2 şeklinde. güç kaynağı muhtemelen asus rog loki alıcam 850w. ssd 2tb kingston kc 3000 veya samsung 990 pro alıcam. ekran kartı şimdilik eski 1660 süper kullanıcam. asus rogun beyazı çıkınca 5070ti veya 5080 alıcam beyaz rog serisi. kasa fanlarıda muhtemelen lian li olacak gibi duruyor.
Güzel olmuş. Ben siyah beyaz devam. Güle güle kullanın.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Benim imzamdaki beyaz sisteme sahibim. Sigara vs kullanmıyorum asla sararma vs yapmıyor. Sadece tozlanma oluyor 3 ayda bir temizlik yapıyorum onun dışında bi sorun yok .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,381
Üyeler
167,480
Son üye
hassso
Top Bottom