Neler Yeni

Beyaz kasa toplamak riskli mi sizce ?

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
furkan
Bende beyaz sisteme sahibim, şuan olsa yine beyaz sistem toplardım, sararma mevzusu tamamen şehir efsanesi bence, eğer odada nargile, sigara vb kullanılmıyorsa sıkıntı yaratmayacaktır, siyah ram, pek sırıtmıyor, bende de siyah ram var, anakart da siyah şuan için, ilerleyen süreçte ne olur bilemem:)
tozlanma mevzusu nasıl? siyah daha çok belli eder diye biliyorum ama beyazdada var deniyor ne kadar doğru belli etme konusunda veya tozlanma konusunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Suleyman
Yeni bir kasa toplayacam arkadaşlar ve beyaz toplamayı çok istiyorum lakin her niyetlendiğimde bazı düşünceler beni soğutuyor. Mesela sistemi topladıktan sonra örnek veriyorum ram'ler bozuldu diyelim. Bozulduğu zaman o parçayı atıp yenisini alayim desem tekrardan beyaz ram bulmakta zorluk çekecem gibi. Veya beyaz ram bulacam belki fakat istediğim gibi bir ram olmayacak gibime geliyor. Yani kısacası bilgisayar parçalarında siyah renk standart olduğu için seçenek çok fazla. Fakat beyaz istediğimiz zaman her modelin beyazı olmuyor. Sizce beyaz kasa toplamak bu açıdan bir risk mi ? Değer mi beyaz toplamaya yoksa usülüne göre siyah toplayıp geçeyim mi ?
hocam bence şu parça bozulsa gibi bir düşünceye kapılmayın bakımını yaparsınız beyaz alıyorsanız ayrıca benim sistemimde de kasa beyaz ekran kartı siyah bence görüntü olarak bir bozulma yok hoş duruyor ramimde yarı siyah yarı beyaz gibi bir şey oda sırıtmıyor yani full beyaz dizmek zevk işi bence normal bir kullanıcıysanız arada siyah parçalarda olacak tabi ki ayrıca aşırı toz belli olması ben daha fark etmedim ama klavye mouse arada gözüme kirli gözüküyor beyaz olunca yalan olmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tozlanma mevzusu nasıl? siyah daha çok belli eder diye biliyorum ama beyazdada var deniyor ne kadar doğru belli etme konusunda veya tozlanma konusunda
toz çok dikkatimi çekmedi ama beyaz bir klavye yada mouse alacaksanız iyi bakın hocam onlarda gözle görülen siyah kirler sırıtır temizliğini yapın ben dikkatimi çektikçe temizlerim mesela

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
furkan
hocam bence şu parça bozulsa gibi bir düşünceye kapılmayın bakımını yaparsınız beyaz alıyorsanız ayrıca benim sistemimde de kasa beyaz ekran kartı siyah bence görüntü olarak bir bozulma yok hoş duruyor ramimde yarı siyah yarı beyaz gibi bir şey oda sırıtmıyor yani full beyaz dizmek zevk işi bence normal bir kullanıcıysanız arada siyah parçalarda olacak tabi ki ayrıca aşırı toz belli olması ben daha fark etmedim ama klavye mouse arada gözüme kirli gözüküyor beyaz olunca yalan olmasın.

toz çok dikkatimi çekmedi ama beyaz bir klavye yada mouse alacaksanız iyi bakın hocam onlarda gözle görülen siyah kirler sırıtır temizliğini yapın ben dikkatimi çektikçe temizlerim mesela
anladım teşekkürler

ruaF1912

80+ Bronze
Temmuz ayında kurdum sistemi, o aydan beri kasa içerisinde toz adına hiçbir sey yok, tabi toz filtresinin önemi çok önemli, ön, alt, üst, yan tarafta toz filtresi mevcut, kasanın ön ve üst kısmını hafif bir ıslak mendil ile haftada 1 siliyorum, toz filtesi olan bir kasa hayat kurtarır.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
furkan
Temmuz ayında kurdum sistemi, o aydan beri kasa içerisinde toz adına hiçbir sey yok, tabi toz filtresinin önemi çok önemli, ön, alt, üst, yan tarafta toz filtresi mevcut, kasanın ön ve üst kısmını hafif bir ıslak mendil ile haftada 1 siliyorum, toz filtesi olan bir kasa hayat kurtarır.
kasa nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Yener
Ben de dışı beyaz içi siyah topluyorum. Beyaz parça bulmak zor. Siyah beyaz kombin olacak.

ruaF1912

80+ Bronze
aynısının beyazı var bende de bende beyaz sistem topluyorum. o kasa iyi mi? filtre filan olarak. aslında satsaydım linali dynamic evo rgb alacaktımda satılmadı bu kasayı dizecem gibi
Kullanıyorum memnunum, kasayı 3 farklı şekilde kurabilme olanağı ve dijital göstergesi çok önemli birer artı, riser kabloyu da unutmamak lazım, hava akışı baya iyi kasanın, tek eksi vereceğim konu kasa gereksiz büyük, içini ne kadar doldurursan doldurun, kasa boş gözüküyor hala

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
furkan
Kullanıyorum memnunum, kasayı 3 farklı şekilde kurabilme olanağı ve dijital göstergesi çok önemli birer artı, riser kabloyu da unutmamak lazım, hava akışı baya iyi kasanın, tek eksi vereceğim konu kasa gereksiz büyük, içini ne kadar doldurursan doldurun, kasa boş gözüküyor hala
hm aynen büyük gibi :D satıp akvaryuma geçeyim dedimde bakalım satılırsa geçerim yoksa geçmem bu kalır

boş olsun ya ne olacak sanki daha iyi iyi hava alır :D

ruaF1912

80+ Bronze
hm aynen büyük gibi :D satıp akvaryuma geçeyim dedimde bakalım satılırsa geçerim yoksa geçmem bu kalır

boş olsun ya ne olacak sanki daha iyi iyi hava alır :D
Morpheus gibi bir kasadan, akvaryum tarzı kasaya geçmek, ayağınıza sıkmak olur, ha daha güzel görüntü olur akvaryum kasa, ama bu kadar + yönü varken, gidip morpheus kasayı satmazdım.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Beyaz Fıs-Fıs boya ne güne duruyor orda?
Aha 10 yıl raf ömrüde var. Ram eskir ama rengi sararmaz :D

651996c8980af-651996c8a0e16.jpg

hamburkus

80+
BEYAZ SİSTEMDE SARARMA PARÇALARDA VEYA AŞIRI TOZ BELLİ ETME GİBİ BİRŞEY VAR MI HOCAM? siyahta toz çok belli oluyor mesela
Sararma vs o tarz bir şey yok dostum sırf siyah kasa hemen tozlanıp belli oluyor diye beyaz topladım ne toz gözüküyor ne bir şey 😂

Top Bottom