Beyaz sistem topluyorum

Sıvı soğutma da
pahalıya kaçmaya gerek yok bence ama dostum ThermalRight Frozen Warframe Pro beyaz var bende tavsiye ederim. Ekranlı sıvı soğutma
Aslında sıvı soğutma arctic alacaktım ama sıvı onun da boruları çok kalın lian li nin boruları saklandığı için aşırı hoşuma gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediklerinize bakacak hocam bide beyaz güç kaynağı kablosu ne önerirsiniz

Aslında sıvı soğutma arctic alacaktım ama sıvı onun da boruları çok kalın lian li nin boruları saklandığı için aşırı hoşuma gitti
Anladım bende bir inceleyeyim üzerinde fan geliyor mu SL değilde TL tak bence boş geliyorsa SL model fanların CFM değeri düşük TL fanlara göre

Dediklerinize bakacak hocam bide beyaz güç kaynağı kablosu ne önerirsiniz
Benim psu siyahtı ben çözüm olarak Lian-Li Strimer kablo düşünüyorum cpu gpu ve anakart için

Güç kaynağını Lian li 850w al gelecek hafta muhtemelen gaming gecesinde indirime girecek. https://www.incehesap.com/lian-li-e...djHujJdNzJfJKEVKHgnV4mhoeVWmr4Roos3LvRYLfAsNp

Kasan gerçekten çok güzel bu arada hoşuna gittiyse al geç pahalı evet ama görünüşü unique baya. Bende Lian li var bu kasayı da gördüm hoşuma gitmişti ama çok para olduğunu düşündüğüm için almadım

Tamam hocam beyaz psu kablosu lazım ama bana
Ayrıca kablo hariç PSU siyah olsada olur gözükmüyorsa kasada PSU benim gözükmüyor sadece kablo olarak Lian-Li Strimer kovalıyorum gaming gecesinde kasam Lian-Li O11 vision compact gayet geniş ve ferah içi

Ekler

• Screenshot_2025-09-06-11-10-07-472_com.sahibinden.webp
    Screenshot_2025-09-06-11-10-07-472_com.sahibinden.webp
    66.1 KB · Hit: 12
  • IMG-20250905-WA0009.webp
    IMG-20250905-WA0009.webp
    369.1 KB · Hit: 12
Benim psu siyahtı ben çözüm olarak Lian-Li Strimer kablo düşünüyorum cpu gpu ve anakart için
Değiştirmedim ben mesela psu yu kablo felan almadım siyahta kontrast kattı gözümde

Ekler

• 172E6ED5-7159-4BC6-8490-A064EC96873B.webp
    172E6ED5-7159-4BC6-8490-A064EC96873B.webp
    573.2 KB · Hit: 14
  • IMG_4060.webp
    IMG_4060.webp
    1.5 MB · Hit: 15
bu arada sıvı soğutma hydroshift II bekle yakında stoklara gelecek. Hydroshift I den çok daha tatlı duruyor

Onun ekranı yuvarlak tı heralde bide hocam genel olarak stoklar ne zmn yenilenir aralık ayını fln bulur mu
daha önce hiç stok olmadı yeni çıktığı için incehesaptan bak yakında düşer. Ay sonu tahminim. Tr de şu an tek mat bilgisayarda var onlar getirtmiş amazonda satıyorlar. o da 13.5k 10k civarı olacaktır incehesapta

ben şahsen ya hydroshift II ya da bunu almayı planlıyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/7636...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Onun ekranı yuvarlak tı heralde bide hocam genel olarak stoklar ne zmn yenilenir aralık ayını fln bulur mu
Bu ürünü sipariş ettim ama 24 pin Lian-Li Strimer kablo bulamadım hiçbir yerde stok yok galiba hiçbir.yerde

Birde bunu aldım Gpu için şuan idarelik İntel Arc B580 var herhalde uyar https://www.incehesap.com/lian-li-s...ce=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,769
Üyeler
184,835
Son üye
_kariyerim54
Geri