drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,328
https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-...z5FvJMirAm_c0su_n6lTpNHldNRfWARumccHMlscXkCZU aynı kasa bende var tavsiye ederim geniş ve büyük içi
Aslında sıvı soğutma arctic alacaktım ama sıvı onun da boruları çok kalın lian li nin boruları saklandığı için aşırı hoşuma gittiSıvı soğutma da
pahalıya kaçmaya gerek yok bence ama dostum ThermalRight Frozen Warframe Pro beyaz var bende tavsiye ederim. Ekranlı sıvı soğutma
Dediklerinize bakacak hocam bide beyaz güç kaynağı kablosu ne önerirsinizhttps://www.sinerji.gen.tr/lian-li-...z5FvJMirAm_c0su_n6lTpNHldNRfWARumccHMlscXkCZU aynı kasa bende var tavsiye ederim geniş ve büyük içi
Anladım bende bir inceleyeyim üzerinde fan geliyor mu SL değilde TL tak bence boş geliyorsa SL model fanların CFM değeri düşük TL fanlara göreAslında sıvı soğutma arctic alacaktım ama sıvı onun da boruları çok kalın lian li nin boruları saklandığı için aşırı hoşuma gitti
Benim psu siyahtı ben çözüm olarak Lian-Li Strimer kablo düşünüyorum cpu gpu ve anakart içinAslında sıvı soğutma arctic alacaktım ama sıvı onun da boruları çok kalın lian li nin boruları saklandığı için aşırı hoşuma gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediklerinize bakacak hocam bide beyaz güç kaynağı kablosu ne önerirsiniz
Ayrıca kablo hariç PSU siyah olsada olur gözükmüyorsa kasada PSU benim gözükmüyor sadece kablo olarak Lian-Li Strimer kovalıyorum gaming gecesinde kasam Lian-Li O11 vision compact gayet geniş ve ferah içiTamam hocam beyaz psu kablosu lazım ama bana
Değiştirmedim ben mesela psu yu kablo felan almadım siyahta kontrast kattı gözümdeBenim psu siyahtı ben çözüm olarak Lian-Li Strimer kablo düşünüyorum cpu gpu ve anakart için
Onun ekranı yuvarlak tı heralde bide hocam genel olarak stoklar ne zmn yenilenir aralık ayını fln bulur mubu arada sıvı soğutma hydroshift II bekle yakında stoklara gelecek. Hydroshift I den çok daha tatlı duruyor
daha önce hiç stok olmadı yeni çıktığı için incehesaptan bak yakında düşer. Ay sonu tahminim. Tr de şu an tek mat bilgisayarda var onlar getirtmiş amazonda satıyorlar. o da 13.5k 10k civarı olacaktır incehesaptaOnun ekranı yuvarlak tı heralde bide hocam genel olarak stoklar ne zmn yenilenir aralık ayını fln bulur mu
Bu ürünü sipariş ettim ama 24 pin Lian-Li Strimer kablo bulamadım hiçbir yerde stok yok galiba hiçbir.yerdeOnun ekranı yuvarlak tı heralde bide hocam genel olarak stoklar ne zmn yenilenir aralık ayını fln bulur mu