Beyaz Sistem Topluyorum.

RyThem

80+
Reaksiyon skoru
3
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 9850X3D
  • Anakart: Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE
  • Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 5070 Eagle OC ICE 12G
  • Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB White
  • Kasa: NZXT H9 Elite White
  • PSU: FSP Hydro G Pro 850W Gold
  • SSD: Kingston KC3000
  • RAM: Henüz alınmadı
  • Ramler çok pahalı ne yapılabilir

Öncelikle hayırlı olsun, Vatan'ın bir ram indirimi daha yapmasını bekleyebilir veya malum siteyi kovalayabilirsin.
+ Ben senin yerinde olsam 9850X3D yerine 9800X3D, B850 bir anakart, daha ucuz ama soğutma performansı NZXT ile aynı olan başka bir kasa alır, arta kalan parayla 5070 Ti almaya çalışırdım.

Öncelikle hayırlı olsun, Vatan'ın bir ram indirimi daha yapmasını bekleyebilir veya malum siteyi kovalayabilirsin.
+ Ben senin yerinde olsam 9850X3D yerine 9800X3D, B850 bir anakart, daha ucuz ama soğutma performansı NZXT ile aynı olan başka bir kasa alır, arta kalan parayla 5070 Ti almaya çalışırdım.
kanka kasayla soğutma elimde mevcut geçen sene almıştım kasa soğutma psu elimde olanlar anakart ram işlemci lazım tek 9850x3d mi daha iyi snn dediğin mi ?

kanka kasayla soğutma elimde mevcut geçen sene almıştım kasa soğutma psu elimde olanlar anakart ram işlemci lazım tek 9850x3d mi daha iyi snn dediğin mi ?
Eğer oyun oynamak için alıyorsan 9800X3D ile 9850X3D ile gözle görülecek hiçbir fps farkı olmayacak, belki 1440P'de 1-2 FPS anca oynar öyle söyleyeyim.

• İşlemci: AMD Ryzen 7 9850X3D
  • Anakart: Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE
  • Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 5070 Eagle OC ICE 12G
  • Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB White
  • Kasa: NZXT H9 Elite White
  • PSU: FSP Hydro G Pro 850W Gold
  • SSD: Kingston KC3000
  • RAM: Henüz alınmadı
  • Ramler çok pahalı ne yapılabilir
knk daha önce beyaz sistem kullandın mı sormamın sebebi şu geçen hafta beyaz sistem topladım ve tabiri caizse miğdem bulanıyor satacağım büyük ihtimalle o yüzden bence iyi düşün ekrandan çok güzel görünüyordu fakat göründüğü gibi olmuyor

9-10 bandında beyaz MSI B850'ler var, oradan çok rahat 5000 TL cebinde kalır, aynı şekilde 5000 TL de 9800X3D alırsan cebinde kalır.
Bir 5k falan daha artırıp gidip 5070 Ti al

knk daha önce beyaz sistem kullandın mı sormamın sebebi şu geçen hafta beyaz sistem topladım ve tabiri caizse miğdem bulanıyor satacağım büyük ihtimalle o yüzden bence iyi düşün ekrandan çok güzel görünüyordu fakat göründüğü gibi olmuyor
Marmara, karadeniz, akdeniz gibi nemli yerlerde yaşıyorsanız o beyaz kasalar tozu sünger gibi içine çekiyor tabiri caizse, yapışıyor toz.

Marmara, karadeniz, akdeniz gibi nemli yerlerde yaşıyorsanız o beyaz kasalar tozu sünger gibi içine çekiyor tabiri caizse, yapışıyor toz.
valla hiç demeyin hep hayaldir ya bembeyaz bi daha yapmam zaten kasa beyaz diye aldım ekran kartıda hediye geliyo onada bişi yapamam

valla hiç demeyin hep hayaldir ya bembeyaz bi daha yapmam zaten kasa beyaz diye aldım ekran kartıda hediye geliyo onada bişi yapamam
Siyahı ile başa çıkamıyorum Karadeniz'in neminden dolayı, beyazını allah düşmanıma vermesin :D

Geri