Beyaz kalmamışAsiaHorse setini alabilirsin 24pin anakart gücü +5 tane 8 pinlik de oluyor 850Ye almiştim
Hocam, bana bu pinler yetmez 24 pin lazım anakart ve ekran kartınaMesaj otomatik birleştirildi:
indirimdeyken buradan almıştım daha uyguna var mıdır bilmiyorum
Hocam, ben yeni kart alacağımda pinlerin üstünde küçük bı pin girişi var bu pin soylediğiniz modelde varmı?Kasım indirimlerinde alirsiniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben mor beyaz karisik aldim
Anakart için olanı 24 pin zatenHocam, bana bu pinler yetmez 24 pin lazım anakart ve ekran kartına
Hocam, ben yeni kart alacağımda pinlerin üstünde küçük bı pin girişi var bu pin soylediğiniz modelde varmı?
Hocam attiginiz Atx 3.0 12+4lük ekrna karti girisine uygun beyaz kablo yok trde ancak amazon globalden alabilirsiniz o da tek basina 1000tl gibi bi fiyata gelirHocam, bana bu pinler yetmez 24 pin lazım anakart ve ekran kartına
Hocam, ben yeni kart alacağımda pinlerin üstünde küçük bı pin girişi var bu pin soylediğiniz modelde varmı?
Bana lazım olan bu galiba.Hocam attiginiz Atx 3.0 12+4lük ekrna karti girisine uygun beyaz kablo yok trde ancak amazon globalden alabilirsiniz o da tek basina 1000tl gibi bi fiyata gelir
Bana lazım olan bu galiba.