Yardım Beyaz TKL Klavye Önerisi

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
Bütçe
3000
Klavymin inop iyarbakır lazığ tuşları çalışmıyor kb başlıktakilri copy pat yaptım.
Acilinn klavy lazım bğniğim ilk klavyyi alıcam.
TKL v byaz itiyorum. TKLn küçük olmaın grkiz küçük oluyorlar.
Yazılar çok komik görünüyor ama iz bnim nlr çktiğimi bilmziniz. N gri harkt yapabiliyom n ağa. Tk oynayabiliğim oyun şu tarihi flah 2b tank oyunu.
Post automatically merged:

ARKAALAR YARIM İN VALLA ÇOK ZOR URUMAYIM
hmn güzl bir klavy kşfip almam grk

Son düzenleme:
akko 5075b plus air bak yazık la sana dsofuhughsdofğuğfwse

akko 5075b plus air bak yazık la sana dsofuhughsdofğuğfwse
abi baktım ona ama bilmdim başka a bulup karşılaştırmak itim. ark projct var bir tan wraitht alu87a ilgimi çkti ama marka witch hakkına bilgim yok bird logitch g525 il g913 üşünüm naıl izc

DGKMŞGADMİADGMKİŞGÖADGADŞÖKLMAGDÖŞKAGDÖŞ A İ AŞLAR

yok bgnmim mavi güzl ğil

abi baktım ona ama bilmdim başka a bulup karşılaştırmak itim. ark projct var bir tan wraitht alu87a ilgimi çkti ama marka witch hakkına bilgim yok bird logitch g525 il g913 üşünüm naıl izc
logide hotswap yok lehimli çok rezil bir şey aula al derimde akko varken bence hayır akkonun yazılımıu daha iyi switchte seslerine göre bak hoşunda gideni

ABİ YAZILARIMI CİİY ALAMIYOM VALLA YARIM N KLAVY BİLİYOANIZ ÖNRİN HIĞ

logide hotswap yok lehimli çok rezil bir şey aula al derimde akko varken bence hayır akkonun yazılımıu daha iyi switchte seslerine göre bak hoşunda gideni
abi bu akkolar a çok küçük ya min tkl ola kşk

ABİ YAZILARIMI CİİY ALAMIYOM VALLA YARIM N KLAVY BİLİYOANIZ ÖNRİN HIĞ

abi bu akkolar a çok küçük ya min tkl ola kşk
yüzde 75 okadarda küçük degil hocam yeterli olacaktır üstteki pgup tuşları çokta önemli degil bence

DGKMŞGADMİADGMKİŞGÖADGADŞÖKLMAGDÖŞKAGDÖŞ A İ AŞLAR

abi bid bana gülün ya unutmıcam bunu

yüzde 75 okadarda küçük degil hocam yeterli olacaktır üstteki pgup tuşları çokta önemli degil bence
hocam bu guzl mi irkt alırım bunu https://wraithesports.com/products/akko-black-on-white-5075b-plus-iso-mekanik-klavye

tk farkı io olmaı mı cin ya tuh
tuşlar çok hoşuma gitmişti, bunun tuşlar a n böyl pavyon gibi. şffaf olmayanın tuşlar a mac içinmiş hığ daha yazı yazamıyom ama klavy bğnmiyom

ayıp ediyosun

5075 bak çok güzel klavye bence , hatta bütçe çıkarsa m1w v5 al direkt , iyzico ile %10 daha iniyor
hocam 3 tuş baamıyom bunu alıram hiç birini yazamam körüm bn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,817
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri