Neler Yeni

Öneri Beyaz wireless kulaklık önerisi

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Arkadaşlar SS 7+ vardı sattım bir müddet sonra kafa yapısından dolayı ağrı yapıyor diye. Var mı şöyle gerçekten kaliteli bir kulaklık önerebilecek birisi beyaz ve kablosuz olacak öncelikle beyaz kasamı sattım lakin 4 5 ay sonra tekrar dizeceğim zaten hali hazırda klavye ve mouse kablosuz beyaz bütçe belirtmiyorum ss 7+ dan kaliteli olabilir düşük kalite de olmaması lazım aklımda bir iki seçenek var ama onlara da biraz ön yargım olduğu için belirtmiyorum. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel

MoonWalk

80+ Bronze
Siyahıyla aynı fiyata bulunabilirse HS80, bunun dışında Nova 5 W ancak Nova 5 W uğraştırıyor biraz. Bazı kişilere ufak çınlama veya boğuk ses gibi durumlar yaşatmış, bazı kişilerde çınlama olmuyor ancak boğuk ses de olmuyor ve öznel bir durum biraz da. Sorunsuz olan denk gelirse uygun model olabilir Nova 5 W. Arctis 7+ da belli bir kalitede olduğundan belki HS80 fark ettirebilir ancak Nova 5 W ile arasında aman aman bir fark olmayacaktır kişisel duyumlara göre.

Son düzenleme:

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Siyahıyla aynı fiyata bulunabilirse HS80, bunun dışında Nova 5 W ancak Nova 5 W uğraştırıyor biraz. Bazı kişilere ufak çınlama veya boğuk ses gibi durumlar yaşatmış, bazı kişilerde çınlama olmuyor ancak boğuk ses de olmuyor ve öznel bir durum biraz da. Sorunsuz olan denk gelirse uygun model olabilir Nova 5 W. Arctis 7+ da belli bir kalitede olduğundan belki HS80 fark ettirebilir ancak Nova 5 W ile arasında aman aman bir fark olmayacaktır kişisel duyumlara göre.
Steelseries bütçem olursa alacağım tek ürünü nova pro o bütçelere çıkamaz isem hs80 max stoğu gelince onu alırım diye düşünüyorum. 7+ ile zaten sorun yaşıyordum nova 5w almam diye düşünüyorum

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba konudan bağımsız kasanın markası ne çok beğendim 😍😋

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Önerir misin kasayı hava akışı nasıldır
Hava akışı kablolama mükemmel bir kasa ama lian li fan yapacaksan yan tarafta ayna rgbleri kapatıyor buzlu cam var ince bir çizgi halinde yok normal fan takarım dersen hiç düşünme :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,783
Üyeler
170,414
Son üye
Deno5695
Top Bottom