Ä°kinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.

alınmaz hocam gereksiz pahalı![]()
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.link.dolap.com
Hocam arkadaş ne amaçla kullanacağını belirtmemiş nasıl işini görmüyor ? Bu sistem kağıt üzerinde iş görür fakat fiyat pahalı.Alma usta. Hem işini görmez hem pahalı.
Usta oyun bilgisayarı diye ilanda görünce oyuncu sistemi arıyor diye yorumladım. Dediğin gibi internette gezmeye, rekabetçi oyunları oynamaya iş görür.Hocam arkadaş ne amaçla kullanacağını belirtmemiş nasıl işini görmüyor ? Bu sistem kağıt üzerinde iş görür fakat fiyat pahalı.
Yazıklar olsun bu foruma üye olupta tipine aldanıp bu kasa alınır mı yazmışsınız demek ki kasayı cafcaflı seçmek lazımmış dostum Ryzen 2600 diyor RX 570 diyor gözünün yağını yiyeyim o paraya sana sıfır aynı performansta istiyorsan amd istiyorsan intel nvidia sistem toplayım hemen aynı para bak. 500 TL fazla verebiliyorsan RTX 3050'li sistem atayım yapma etme ya şu kendini zeki sanan fırsatçı karaborsacıların linklerini atıp eheheh iyi sistemim var cs go 1000 fps valorant 500 fps alıyorum falan diyenlere ya.![]()
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.link.dolap.com
İntihar edebilirim bune hocam![]()
Hocam bu sisteme 5000 yazmış indirim mi var?Usta oyun bilgisayarı diye ilanda görünce oyuncu sistemi arıyor diye yorumladım. Dediğin gibi internette gezmeye, rekabetçi oyunları oynamaya iş görür.
Bu arada; https://www.gencergaming.com/haqqus...4-/-256-gb-sata-ssd-gaming-oyuncu-bilgisayari
Bu bilgisayarı özelleştirip 0 olarak alabilirsin. Daha memnun eder seni dostum.
Sistemin stokları bitmiştir dostum takipte kal bende 1 haftadır 12 k bütçe ile Ryzen 5500 ve RX 6600 sistem kovalıyorum sabret daha 1 ay önce 10K ya bu sistemi verdiler.Hocam bu sisteme 5000 yazmış indirim mi var?
Yok ustaHocam bu sisteme 5000 yazmış indirim mi var?