Neler Yeni

Beyler 15k bandında elektrikli scooter önerisi yapabilecek var mı?

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bütçe
15000
Arkadaşlar şu videodan çok heves ettim adamlar 90km hıza çıkıyorlar da buların altındakiler çok pahalı muhtemelen ben giriş segment arıyorum zamanla update ederim.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
10 15 bin civarı scooterlarda genelde 25Km hız sınırı bulunuyor. Yeni üretilenlerde genelde kart değişikliği yapılmadığı sürece hız arttırma tooları kullanamıyorsun. Onvo Serisinin üst segment cihazları(20K) basit bir işlem ile 55Km hızlara kadar çıkabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar şu videodan çok heves ettim adamlar 90km hıza çıkıyorlar da buların altındakiler çok pahalı muhtemelen ben giriş segment arıyorum zamanla update ederim.

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
video bu

10 15 bin civarı scooterlarda genelde 25Km hız sınırı bulunuyor. Yeni üretilenlerde genelde kart değişikliği yapılmadığı sürece hız arttırma tooları kullanamıyorsun. Onvo Serisinin üst segment cihazları(20K) basit bir işlem ile 55Km hızlara kadar çıkabiliyor.
sen hangısını onerırsın hocam

Top Bottom