Neler Yeni

Beyler 2.el 7-8 k bütçeye en performanslı ekran kartı önerileriniz nelerdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Asrın sınuç
Yakın zamanda bilgisayar toplicam ve 7-8 k bütçeye 2.el amd nvidia farketmez hangi ekran kartını tercih etmeliyim yeni nesil oyunlar online hikayeli için ve çok az neden olduğuna değinirseniz pek anlamıyorum bi fikir edinmiş olurum şimdiden herkese teşekkürler

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Yakın zamanda bilgisayar toplicam ve 7-8 k bütçeye 2.el amd nvidia farketmez hangi ekran kartını tercih etmeliyim yeni nesil oyunlar online hikayeli için ve çok az neden olduğuna değinirseniz pek anlamıyorum bi fikir edinmiş olurum şimdiden herkese teşekkürler
6650XT bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Asrın sınuç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler meraktan soruyorum neden amd yani şöyle evet daha uygun ama internette gördüğüm kadarıyla amd kartları sorunluymuş ve nvidia yazılımlarına sahip değil bir düşük alsam ama nvidia alsam daha iyi olmazmı ve bu kartla güncel bütün oyunları oynarım sistemi yormaz dimi
7600xt ye bakabilirsin 4060tan daha güçlü ama 16 gb olanını almanı öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Asrın sınuç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7600xt ye bakabilirsin 4060tan daha güçlü ama 16 gb olanını almanı öneririm

Hocam baktım simdi 0 13 k 2.eli ise 9 k direk sıfırını almak çok daha mantıklı geldi ama biraz bakındım amd pişmanlıktır gibi şeyler yazıyor nvidia kadar yazılım anlamında güçlü değil diye biliyorum sizce direk bunu mu alıyım yoksa buna eş değer nvidianın bir kartını mı alıyım performans fps olarak ne önerirsiniz

Yakubovic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yakupcan KILIÇ
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji tarih
Instagram
https://www.instagram.com/yakupcannnn/
Twitter
yakubovic61
Hocam baktım simdi 0 13 k 2.eli ise 9 k direk sıfırını almak çok daha mantıklı geldi ama biraz bakındım amd pişmanlıktır gibi şeyler yazıyor nvidia kadar yazılım anlamında güçlü değil diye biliyorum sizce direk bunu mu alıyım yoksa buna eş değer nvidianın bir kartını mı alıyım performans fps olarak ne önerirsiniz
ona eş değer nvidia kartlar 14 15 k 1080pde yüksek ayarlarda oynatır okart ama ben amd istemiyorum dersen rtx 3060 ti da bakabilirsin

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emin
aslında 3070 falan bulursun 8 8.5 k ya

Yakubovic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yakupcan KILIÇ
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji tarih
Instagram
https://www.instagram.com/yakupcannnn/
Twitter
yakubovic61

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emin
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Asrın sınuç
aslında 3070 falan bulursun 8 8.5 k ya
Buldum bir tane ama 8gb çoğu günümüz oyununda zortlar gibime geliyor ve amd nvidia gibi bir ayrımım yok sadece amd hakkında kötü şeyler yazdığı için sormak istedim amd 6700xt 12 gb veya 7600xt daha mantıklı hem yeni nesil oyunlarda yüksek ayarlarda üzmez hemde daha hesaplı

Top Bottom