Sepette çıkmıyor ram8gb ram ekle sepete alırken 500tl flnACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD 4GB RTX3050Ti DOS 15.6
ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD 4GB RTX3050Ti DOS 15.6'' FHD Gaming Laptop NH.QFLEY.004 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
satıcıya sorunca ekliyor galibaSepette çıkmıyor ram
Esatıcıya sorunca ekliyor galiba
Ekleyin derken ayrı olarak kendiniz alın bir an önce taktırın demek istedim.
Trendyol dan almak zorunda değilsiniz. Ürün gelince acer servisine götürüp ücretsiz olarak takmalarını istersiniz.
Ekleyin derken ayrı olarak kendiniz alın bir an önce taktırın demek istedim.
Trendyol dan almak zorunda değilsiniz. Ürün gelince acer servisine götürüp ücretsiz olarak takmalarını istersiniz.
F/P en iyi bilgisayar bu muEkleyin derken ayrı olarak kendiniz alın bir an önce taktırın demek istedim.
Kanka bütçe arttırma şansın var mıYazılım oyun borsa vs kaldırcak ve rahat oynatıcak gaming laptop lazım kronik sorunlu laptop önermeyin
Bu daha iyi bir tercih olabilir olmazsa acerda alınabilir ama bunu şiddetle öneririmYazılım oyun borsa vs kaldırcak ve rahat oynatıcak gaming laptop lazım kronik sorunlu laptop önermeyin
Hangi marka