Neler Yeni

Beyler 33k ya ne alınır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
Bütçe
33000
Merhaba,33k para biriktirdim ve pc almaya çalışıyorum ama kafam çok karışık.Sizce nereden ne alınır? Youtube kanallarından falan mı bir şey almak lazım hazır sistem mi almak lazım toplamak mı lazım lütfen bi yardımcı olun.Önerilerinizi merakla bekliyorum.

Mr.Beast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Binbaşı Ozi
Hocam hazır sistemler uçmuş durumda bir kısmı ile yatırım yapın diğer kısmı ile acilse PC alın.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Merhaba,33k para biriktirdim ve pc almaya çalışıyorum ama kafam çok karışık.Sizce nereden ne alınır? Youtube kanallarından falan mı bir şey almak lazım hazır sistem mi almak lazım toplamak mı lazım lütfen bi yardımcı olun.Önerilerinizi merakla bekliyorum.
Şuan fiyatlar uçmuş durumda paranızın hepsini harcamamanızı öneriyorum.
Bir youtuber yayıncı vs illaki 3060-3060 ti lı sistem çıkaracaktır diye düşünüyorum güzel fiyata bulursan onlardan birini kapmaya çalış arta kalan paranı da değer kaybetmeyecek şekilde yatırım yapabilirsin arkadaşında dediği gibi.
fiyatlar düşersede elindekini satıp ( eğer lazımsa ) daha iyi bir pc ye geçebilirsin

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
1-2 ay önce 25k ya 3080 vardı şimdi 20k ya zor 3060ti bulursun. Acil değilse alma ama paranı da TL de tutma

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mr.Beast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Binbaşı Ozi
Hocam dediğim gibi bir kısmını yatırım yapın bir kısmıyla PC alın zaten PC fiyatları artıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesap açılımı=30dk önce
33k pc toplama
Pek mantıklı gelmedi
Niye hocam belki burayı biliyordu ama katılmadı ve şimdi katılıp sorayım dedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dediğim gibi bir kısmını yatırım yapın bir kısmıyla PC alın zaten PC fiyatları artıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye hocam belki burayı biliyordu ama katılmadı ve şimdi katılıp sorayım dedi.
Hocam son olarak soruyorum şimdi 3060 veya 3060ti lı bi sistemi ytden fırsat gelince alsam geri kalanını altına yatırsam bi zaman sonra yükseltsem mi daha mantıklı yoksa direk 3070 almak mı daha mantıklı?

kaangzgz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Özgür Kaan GÖZGÖZ
Euro al unut onu 2 ay sonra bilgisayar al

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Hesap açılımı=30dk önce
33k pc toplama
Pek mantıklı gelmedi
Ne yani sadece eski üyelerin parası oluyor adamın demek ki fikre ihtiyacı var ve o yüzden hesap açmış cidden forumun ıq seviyesi çok düşük.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Ne yani sadece eski üyelerin parası oluyor adamın demek ki fikre ihtiyacı var ve o yüzden hesap açmış cidden forumun ıq seviyesi çok düşük.
bir sürü hesap açılıyor böyle troll. şaşırmıyorum ben şahsen. gidip bana forum üzerindende IQ'su düşük diyemezsin.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
mining rig alınır gibi 33k ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,166
Üyeler
166,165
Son üye
KaoS+
Top Bottom