Beyler 33k ya ne alınır?

Reaksiyon skoru
43
Bütçe
33000
Merhaba,33k para biriktirdim ve pc almaya çalışıyorum ama kafam çok karışık.Sizce nereden ne alınır? Youtube kanallarından falan mı bir şey almak lazım hazır sistem mi almak lazım toplamak mı lazım lütfen bi yardımcı olun.Önerilerinizi merakla bekliyorum.

Hocam hazır sistemler uçmuş durumda bir kısmı ile yatırım yapın diğer kısmı ile acilse PC alın.

Merhaba,33k para biriktirdim ve pc almaya çalışıyorum ama kafam çok karışık.Sizce nereden ne alınır? Youtube kanallarından falan mı bir şey almak lazım hazır sistem mi almak lazım toplamak mı lazım lütfen bi yardımcı olun.Önerilerinizi merakla bekliyorum.
Şuan fiyatlar uçmuş durumda paranızın hepsini harcamamanızı öneriyorum.
Bir youtuber yayıncı vs illaki 3060-3060 ti lı sistem çıkaracaktır diye düşünüyorum güzel fiyata bulursan onlardan birini kapmaya çalış arta kalan paranı da değer kaybetmeyecek şekilde yatırım yapabilirsin arkadaşında dediği gibi.
fiyatlar düşersede elindekini satıp ( eğer lazımsa ) daha iyi bir pc ye geçebilirsin

1-2 ay önce 25k ya 3080 vardı şimdi 20k ya zor 3060ti bulursun. Acil değilse alma ama paranı da TL de tutma

Hocam dediğim gibi bir kısmını yatırım yapın bir kısmıyla PC alın zaten PC fiyatları artıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesap açılımı=30dk önce
33k pc toplama
Pek mantıklı gelmedi
Niye hocam belki burayı biliyordu ama katılmadı ve şimdi katılıp sorayım dedi.

Hocam dediğim gibi bir kısmını yatırım yapın bir kısmıyla PC alın zaten PC fiyatları artıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye hocam belki burayı biliyordu ama katılmadı ve şimdi katılıp sorayım dedi.
Hocam son olarak soruyorum şimdi 3060 veya 3060ti lı bi sistemi ytden fırsat gelince alsam geri kalanını altına yatırsam bi zaman sonra yükseltsem mi daha mantıklı yoksa direk 3070 almak mı daha mantıklı?

Euro al unut onu 2 ay sonra bilgisayar al

Ne yani sadece eski üyelerin parası oluyor adamın demek ki fikre ihtiyacı var ve o yüzden hesap açmış cidden forumun ıq seviyesi çok düşük.
bir sürü hesap açılıyor böyle troll. şaşırmıyorum ben şahsen. gidip bana forum üzerindende IQ'su düşük diyemezsin.

mining rig alınır gibi 33k ya

Geri